leila33 parašė:
Ateikit į birželinukus ten mūsų labai mažai kolkas 😅
Jau jungiatės į mėnėsio grupes?
leila33 parašė:
Ateikit į birželinukus ten mūsų labai mažai kolkas 😅
manba parašė:
O gal labiau neštumą prižiurėjo,nes vartojot antibiotikus? Ar buvo įprastiniai tie priklausomi vizitai, nes draugei teko gerti antibiotikus pradžioje tai stebi po p…
Ne neprižiūrėjo labiau, tiesiog kai buvo tie įprastiniai tyrimai, gavau atsakymus kad yra ta bakterija , paskambino ir sakė būtinai sugert antibiotikų kursą , po kurso pakartot reikėjo tyrimą, išsigydžiau bakteriją ir tiek . Toliau įprastine tvarka viskas , buvau jau 12sav. Echoskope, viskas ok . Tam tikri antibiotikai nėra kenksimingi nėščiosioms. Ginekologė sakė šiais laikais dar ne tokių vaistų nėščiosioms išrašo
RauDonoji parašė:
Na birželinukų grupė jau sukurta, tai kodėl neprisijungti tom, kam testai vaiduokliuoja arba teigiami
Giedrė. parašė:
Na birželinukų grupė jau sukurta, tai kodėl neprisijungti tom, kam testai vaiduokliuoja arba teigiami![]()
Man tai negaila tegul tik jungiasi,jeigu nepasiseks kad ir man tai ir išeisiu lauk🤷♀️
manba parašė:
Sveikos! Noriu pasidžiaugti 9dpo facelle testukas, bet nerimą kelią ,kad šiandiena gavau atsakymus šlapimo pasėlio ir rado e.coli 🥲 vizitas pas daktarę pirmadienį, …
Man buvo radę su pirmu nėštumu kažką šlapime, gėriau antibiotikus. Neprižiūrėjo kažkaip išskirtinai, bet ginę gerą turėjau, darydavo echo dažniau, nei priklausydavo. Pagimdžiau sveiką berniuką
tiesa, tas buvo prieš 10 metų.
Giedrė. parašė:
Man buvo radę su pirmu nėštumu kažką šlapime, gėriau antibiotikus. Neprižiūrėjo kažkaip išskirtinai, bet ginę gerą turėjau, darydavo echo dažniau, nei priklausydavo…
Aš esu gerus antibiotikus 8 nėštumo savaitę ir viskas gerai gimė sveika mergaitė. Kaip sako mano ginekologė kad bakterija daug pavojingesnė nei dabartiniai antibiotikai
manba parašė:
Sveikos! Noriu pasidžiaugti 9dpo facelle testukas, bet nerimą kelią ,kad šiandiena gavau atsakymus šlapimo pasėlio ir rado e.coli 🥲 vizitas pas daktarę pirmadienį, …
Sveikinu 🌸 man irgi buvo rasta e.coli, pirmo trimestro gale/antro pradžioj, tiksliai nepasakysiu, gyd išrašė mažiausią dozę antibų, tokių, kurie yra specialiai skirti nėštukėms, taip pat jais gydo ir leliukus, tad jie yra visiškai saugūs. Tikrai nepergyvenkit, o išsigydyti yra svarbu ☺️
andziukas parašė:
Ne neprižiūrėjo labiau, tiesiog kai buvo tie įprastiniai tyrimai, gavau atsakymus kad yra ta bakterija , paskambino ir sakė būtinai sugert antibiotikų kursą , po ku…
As triskart geriau nestumo metu antibijotikus del skirtingu priezasciu 🫣 viskas ok gime sveika mergyte ☺️
leila33 parašė:
Aš esu gerus antibiotikus 8 nėštumo savaitę ir viskas gerai gimė sveika mergaitė. Kaip sako mano ginekologė kad bakterija daug pavojingesnė nei dabartiniai antibiot…
o ką idomaus jaučiate? ar viskas panasei?
Giedrė. parašė:
Na birželinukų grupė jau sukurta, tai kodėl neprisijungti tom, kam testai vaiduokliuoja arba teigiami![]()
O kaip ją rasti? 🙈
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai