miimii parašė:
Pati taip pat dariau del biocheminio ir kito nesivystancio. Rezultatai po savaites mazdaug ateina (bet cia dariausi santarose), ir taip- reikia kartoti po 12sav., k…
Ačiū!
miimii parašė:
Pati taip pat dariau del biocheminio ir kito nesivystancio. Rezultatai po savaites mazdaug ateina (bet cia dariausi santarose), ir taip- reikia kartoti po 12sav., k…
Ačiū!
Svajokle321 parašė:
Sveikos,siandien man 3dpo,ir buvo vizitas pas ginekologe, nes atejo laikas pasidaryt gimdos kaklelio prevencijos tyrima .taigi bet pries kelias dienas vel prasidej…
Laba, tai čia pienligė turbūt? Man irgi buvo, bet buvo vaisingom dienom, tai geriau tas dvi tabletes ir gydytoja sakė pristabdyti planavimą kol nepasveiksiu, bet greit praejo
Asturiusave parašė:
Duria kairę kiaušidę.Bent jau spėju,kad ją.Labai žemai,apačioje,vos virš gaktikaulio.Taip aštriai suduria ir nustoja.Gal kažkam buvo taip?
Nuolatos ar tokiais spazmais?
Man būna dažnai spazmai tokie..
MaiaM45 parašė:
Nuolatos ar tokiais spazmais?
Man būna dažnai spazmai tokie..
Spazmais.Bet taip skaudžiai,kad net kvėpuot baisu.Ir kas 30/60min kažkur.
Aistė22 parašė:
Laba, tai čia pienligė turbūt? Man irgi buvo, bet buvo vaisingom dienom, tai geriau tas dvi tabletes ir gydytoja sakė pristabdyti planavimą kol nepasveiksiu, bet gr…
Na nezinau nes parašyta kad jokiu grybelių nerasta bet ten kur leokocitai pas mane ne normose,tai klausiau dirbtinio intelekto😀 sako nedidelis makšties uzdegimas galimai gali but nuo bet ko higieniniu priemonių, streso,mitybos ir panasiai🤷♀️ na reiks ir man sugert tas tabletes, tik tiek kad mes dabar planuojam tai galvoju gal palaukt menesiniu ir tada sugert, vistiek tik savaite liko iki ju,tai gal niekas nepasikeis kad ne dabar o savaite veliau

Tiesos akimirka 😁 CC šudų šūdas atsiprašant 😁 never ever again jų nebus mano stalčiui ir kai jūs rasit vaiduoklius su cc rėksiu kad neigiamas 😁 NEPIRKIT ,nepatikimi labai 😁 nu kaip taip gali elgtis su gerais žmonėm 😁 
Čia belekaip teigiamas 😁
Kasetė kol džiuvo kažką metė, bet išdžiuvo baltas 🤭 Dabar skaitaus kad nelb jautrūs jie, bet jei būtų nors kažką mestu, o as geras detektyvas bet nk nematau ..Liūdesėlis 😄
Dar ryt pabaltuosiu ryte 10dpo bus .
LadyBubu parašė:
Tiesos akimirka 😁 CC šudų šūdas atsiprašant 😁 never ever again jų nebus mano stalčiui ir kai jūs rasit vaiduoklius su cc rėksiu kad neigiamas 😁 NEPIRKIT ,nepat…
🥺🥺🥺 kaip gaila... o kokia cia kasete? Gal tik 25miu?
LadyBubu parašė:
Tiesos akimirka 😁 CC šudų šūdas atsiprašant 😁 never ever again jų nebus mano stalčiui ir kai jūs rasit vaiduoklius su cc rėksiu kad neigiamas 😁 NEPIRKIT ,nepat…
Eina sau...kokia nesamonė.Nors man cc praeitą ciklą buvo visiškai balti.
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai