Anabelle parašė:
Nu ka merginos. Turejom nesaugu 5 d pries ovuliacija. Ovuliacija kaip tycia buvo pora dienu anksciau (ryskiai jauciu tikslia diena kiekv menesi). Turejau jausma, ka…
Sveikinu! Ar yra liepinukų jau grupė?🙈 nes niekaip nerandu
Anabelle parašė:
Nu ka merginos. Turejom nesaugu 5 d pries ovuliacija. Ovuliacija kaip tycia buvo pora dienu anksciau (ryskiai jauciu tikslia diena kiekv menesi). Turejau jausma, ka…
Sveikinu! Ar yra liepinukų jau grupė?🙈 nes niekaip nerandu
mazyte420 parašė:
Nežinau pone ką jūs norit čia tuo pasakyti bet tai ne mano postas ☺️ gal tiesiog tik sutapimas ☺️
Nu ko jūs čia dabar išsivartyt bandot jei pirma ft jūsų iš to koležo 🤣
RauDonoji parašė:
Pas mane be kiaušintakio😄 pas jus irgi?
Butent taip 🙈
Orchideja.aa parašė:
Sveikos, merginos 🌸 Rašau antra karta nes naujoke esu šitam forume😅
Mėnesinės pas mane nėra reguliarios, todėl sunku pasakyti, ar jos vėluoja. Ovuliac…
Gali būti ir pms simptomai, o gali būti ir nėštumas, sunku pasakyti. Deja, bet nebus aišku kol nepasitvirtins vienas ar kitas
mazyte420 parašė:
Nežinau pone ką jūs norit čia tuo pasakyti bet tai ne mano postas ☺️ gal tiesiog tik sutapimas ☺️
Manau nesiteisinkit, nes tai nepadės. Geriau pripažinkit ir tiek, kad tai nuotrauka Jũsų. Nebent neturit ką veikti ir fake nuotraukas svetimų jeliat 🤣Nes nu identiška nuotrauka 🤷🏻♀️
O jei nepasitikite šitais, tai kitu net nebandykit daryti, nes sie yra tikrai is patikimiausiu. Ir elektroniniu niekas neardo.
Pupsika parašė:
Manau nesiteisinkit, nes tai nepadės. Geriau pripažinkit ir tiek, kad tai nuotrauka Jũsų. Nebent neturit ką veikti ir fake nuotraukas svetimų jeliat 🤣Nes nu identiš…
Ne identiška, o tokia pat. Kampe telefono modelis parašytas, įbrėžimas ant testo toks pat😄😄
Giedrė. parašė:
Ačiū kad klausiateryškėjam
![]()
Sveikinimai!! 🥰
Pupsika parašė:
Manau nesiteisinkit, nes tai nepadės. Geriau pripažinkit ir tiek, kad tai nuotrauka Jũsų. Nebent neturit ką veikti ir fake nuotraukas svetimų jeliat 🤣Nes nu identiš…
Nenoriu nieko sakyt, bet jūs irgi ne iškart prisipažinot su savo anketom skirtingom 🤣 ne iš pikto rašau, tiesiog prajuokino situacija
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai