Pupsika parašė:
Labai sulieta nuotrauka
Nu jo dabar paziurejau cia labai sugadinta kokybe atrodo ,bet ar taip ar taip dabar nieko realiai nesimato,o ispradziu kai pasidariau lyg kazkas smezavo o dabar jau nematau🙂🧐
Pupsika parašė:
Labai sulieta nuotrauka
Nu jo dabar paziurejau cia labai sugadinta kokybe atrodo ,bet ar taip ar taip dabar nieko realiai nesimato,o ispradziu kai pasidariau lyg kazkas smezavo o dabar jau nematau🙂🧐
Svajokle321 parašė:
Isardziau, o išardzius jau nieko nematau,atrodo isblanko tųe seseliai kur maciau is karto😀😊
Tušti tikrai 🫣
Rožynė parašė:
O gal hgc priduoti vertetu )
Hcg turbut verta butu daryt pasiziuret ar dideja, o pas mane blankstsntyd testai rodo kad mazeja ir be tyrimu... 😮💨
Jurintaaa parašė:
Su praėjusiomis šventėmis, merginos! Visoms linkiu sulaukti savo stebuklėlio! 🥰☃️
Tikrai matosi, manau galite dziaugtis 🤩
Svajokle321 parašė:
As irgi dar pasidariau pora testų vakare,nesuprantu lyg matau lyg ir nematau
O pas jus facelle panasus kaip mano vakar, labai linkiu kad rysketu 💟 man paziurejus veliau irgi atrodo blanko bet dar labiau padziuvus vel ryskejo, teks apsisarvuoti kantrybe ir dar duot sanso testams kitiems
O as pasidariau dar viena, ir dar labiau nublanko, turbut teks atsisveikinti su siuo ciklu, dabar bereik laukti kada bt nukris, tada ir mmm pareis... 

Sandraaa parašė:
Hcg turbut verta butu daryt pasiziuret ar dideja, o pas mane blankstsntyd testai rodo kad mazeja ir be tyrimu... 😮💨
Gal tiesiog facelle tiesiog toki yra ,ir meta tokius seselius nors ir pastojimo nera?🧐 man su tais testais per tiek metų buvę N visokiu, pvz testera man isvis esa rodę ryskius seselius su roziniu pigmentu siek tiek, net viduri ciklo ( dariausi tada tik seip pracekint kaip testai)🤣 gal sie ir toki biski prie nepatikimi visdelto bus🧐
Svajokle321 parašė:
Gal tiesiog facelle tiesiog toki yra ,ir meta tokius seselius nors ir pastojimo nera?🧐 man su tais testais per tiek metų buvę N visokiu, pvz testera man isvis es…
As kazkaip jei vienas butu parodes galvociau kad nu tikrai gal melavo, bet man ir facelle ir livsane parode vakar labai aiskius, gyvai dar labiau matomus nei foto, o siandien abu nublanko.. na gal sutapimas🤔 bet ir bt aukstas suolis i ciklo gala dar labiau man vilciu suteike, ir pats kunas signalizuoja kad tikrai vyksta kazkas organizme, bet turbut dabar jau ne i mano nauda 🙄 na, ryt mmm diena ir idomu kaip bt, jei bt uzsilaikys auksciau speju ir mm veluos
Svajokle321 parašė:
Isardziau, o išardzius jau nieko nematau,atrodo isblanko tųe seseliai kur maciau is karto😀😊
Gal pabandykit su blykste nufotkint 🧐
Sandraaa parašė:
Ne tam kad dydetu bet jei tikrai kybo ir neprikybo galma irgi ieškot priežasčių del to sakiau del hgc ✨ bet linkiu kad dar isrisketu 🤞🤞🤞🤞❤️
Sandraaa parašė:
As kazkaip jei vienas butu parodes galvociau kad nu tikrai gal melavo, bet man ir facelle ir livsane parode vakar labai aiskius, gyvai dar labiau matomus nei foto, …
Na taip pamiršau kad pas jus rode ir kitos firmos testukai vaiduokliukus, na pas jus manau tikrai kazkas kabinosi/kabinasi,duok Dieve kad nepabegtu ir įsitvirtintu pilnai, dar nenukabinkit nosies dar gali but visaip
Rožynė parašė:
Ne tam kad dydetu bet jei tikrai kybo ir neprikybo galma irgi ieškot priežasčių del to sakiau del hgc ✨ bet linkiu kad dar isrisketu 🤞🤞🤞🤞❤️
Aciu, gal tikrai kazkas ner iki galo gerai, o gal tik sutapimas ir naturalus procesas.. as dar vis nepasiduodu su testais, nors jau logiska 13 dpo jei yra jau turetu aiskiai matytis, jau tuoj ir mm laikas, bet va vis tiek roziniai akiniai nekrenta 😅
Svajokle321 parašė:
Na taip pamiršau kad pas jus rode ir kitos firmos testukai vaiduokliukus, na pas jus manau tikrai kazkas kabinosi/kabinasi,duok Dieve kad nepabegtu ir įsitvirtintu…
Dar nenukabinu, jei ir ne sis ciklas, toliau i kita keliausiu, vis tiek kazkuris bus sekmingas 😊🤞
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai