Pupsika parašė:
Jei sian ryte pikas buvo, tai gali ov but ir nakti 😊 dar pasidarbuokit siandien del ramumo 😊
Aha man irgi atrodo, kad nera melagiai amedi, atsimenu as kai testavausi, tai jie buvo isvis prie sunkiau ryskejanciu, nejautrus
Pupsika parašė:
Jei sian ryte pikas buvo, tai gali ov but ir nakti 😊 dar pasidarbuokit siandien del ramumo 😊
Aha man irgi atrodo, kad nera melagiai amedi, atsimenu as kai testavausi, tai jie buvo isvis prie sunkiau ryskejanciu, nejautrus
Pupsika parašė:
Jie siaip nemeta be reikalo ir tuo labiau isdziuvimu 😊 ryt dar pasidarykit testuka, bet manau pasiteisins 🥰🤞🏼
Ryt kartosiu🫣 ,ir jau mėnesinių ryt diena tai manau rytojus sudes taskus ant i🧐🙂
Ramunele22 parašė:
Dėkui,as amedi pagriebiau vaistinėje nes raso ant pakuotes kad ankstyvas labai ale,na ir kai pasidariau susmezavo kazkas paskui lyg dingo o paskui vel isryskejo bet gal isdziuvimas jau dabar,na bet sakot jeigu jie prie patikimu tai biski vilties įpūtėt😀🧐
Svajokle321 parašė:
Dėkui,as amedi pagriebiau vaistinėje nes raso ant pakuotes kad ankstyvas labai ale,na ir kai pasidariau susmezavo kazkas paskui lyg dingo o paskui vel isryskej…
O kuri jums dpo priminkit ☺️
Ramunele22 parašė:
O kuri jums dpo priminkit ☺️
Jau 13 dpo🧐
Jurintaaa parašė:
Su praėjusiomis šventėmis, merginos! Visoms linkiu sulaukti savo stebuklėlio! 🥰☃️
Nuoširdžiai sveikinu❤️
sveikos, galvoju ir aš prisijungsiu į jūsų gretas, nes pasipasakojant gal lengviau!
jau trečią mėnesį planuojam, pirmi du tai buvo tokie ant durniaus, nes ir keliavom ir t.t. tai itariu kad nespejom isokti i traukini, si cikla sakiau pilnai stebesiu ir seksiu savo ov, bet atrodo nelemta.. susirgau, temp sukilo,kaip tik ant savo tureti vaisingumo lango.. tai nezinau ko tiketis, nes ov niekad nesekiau pries tai, pagal programeles skaiciavimus turetu buti cd 12-16, esu CD 14, o ov juosteles is vis skaitymo nulinės, jokio kilimo, tai ir baisu kad netektu nurasyti sito ciklo..
mazyle parašė:
sveikos, galvoju ir aš prisijungsiu į jūsų gretas, nes pasipasakojant gal lengviau!
Labas, per cikla tik 25% yra tikimybe pastojimui, o jei dar neuztaikyta ant vaisingu dienu tai isvis krenta. Duokit sau laiko ir atidziau savo ov paatebejus jei esate sveika ilgai neuztruksit
gabiju parašė:
Labas rytas, mano cc, juostele labiau matoma nei vakar ir realiai tikrai matosi plati su roziniu atspalviu🫣 nu facelle siandien pades taskus ant i 😄 su pirmu nestum…
Iziuriu seseli, kelinta jums dpo?
mazyle parašė:
Sekmingo planavimo 🤗 ov gal dar tik ateina, toliau sekite
gabiju parašė:
Labas rytas, mano cc, juostele labiau matoma nei vakar ir realiai tikrai matosi plati su roziniu atspalviu🫣 nu facelle siandien pades taskus ant i 😄 su pirmu nestum…
Tikrai matosi, laukiam kito testuko ir tikiuosi jis tik patvirtins 🥰
O as 14 dpo, bt krito, aisku dar ne tiek zemai kad prasidetu mm, speju ateis jos ryt, tai testu ir nebegadinsiu 🫣 ir pradesiu nauja cikla planuot 😊

23 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai