Apkabinu ir kantrybės jums visų pirmiausia ❤️
Ar stipresnis pms, maudimas, kraujavimas pirmo ciklo metu buvo?
Mamasoul parašė:
Apkabinu ir kantrybės jums visų pirmiausia ❤️
Pms as nejaučiu niekada, maudimų irgi, gausesnės mm ir tiek😊 hcg buvo pakiles tik iki 12-15.
Ir jums❤️
Turejusi dar persileidimą 7 savaičių tai kraujavimo aišku jau nepalyginsi, skausmas, na užteko tabletės nuo skausmo, ciklas mėnesinių sulaukiau po 30 dienų nuo persileidimo
Motin parašė:
Sveikinu sulaukus savųjų laimingųjų II. Man atrodo, reikia nueiti į grupę ir ten prisijungimo paprašyti, nebent apie kokią kitą grupę, slaptą, kalbat.
Nerandu aš tokios grupės nei čia nei FB ;)
pierla parašė:
Labas, dar nejau. Planuoju 7+3 sav daugnaz kai buskada jusu paskytines mm buvo?
Paskutinės Sausio 19d. Rytoj mėnesinių diena,bet jau turiu teigiamą testą,tai net nebelaukiu jų 🤭 dabar tik va galvoju kada registruotis echoskopui,bet žinau,kad skubėti nereikia.
kokosiuks parašė:
Paskutinės Sausio 19d. Rytoj mėnesinių diena,bet jau turiu teigiamą testą,tai net nebelaukiu jų 🤭 dabar tik va galvoju kada registruotis echoskopui,bet žinau,kad sk…
As buvau 6 savaitę
Lelyte93 parašė:
As buvau 6 savaitę![]()
Puikus laikas apsilankyti. Aš irgi panašiai planuoju.
Cia yra spalio grupe.
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2026-spalio-menesio-mazyliai/page/31
pierla parašė:
Cia yra spalio grupe.
Dėkoju❤️
kokosiuks parašė:
Paskutinės Sausio 19d. Rytoj mėnesinių diena,bet jau turiu teigiamą testą,tai net nebelaukiu jų 🤭 dabar tik va galvoju kada registruotis echoskopui,bet žinau,kad sk…
aš buvau 6+2 matė tik vietoje nėštumą ir kad kažkas gyvena, bet širdelės nematė, tad užrašė 7+4 jau tada viską ir pamatė
ir užvedė kortelę nėščiosios
mazyle parašė:
aš buvau 6+2 matė tik vietoje nėštumą ir kad kažkas gyvena, bet širdelės nematė, tad užrašė 7+4 jau tada viską ir pamatėir užvedė kortelę nėščiosios…
Man turbut irgi taip bus❤️
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai