2026.01.22 18:58 (prieš 2 sav.)
Nu ka guliu jau po operacijos, pašalintas kairysis kiaušintakis, neštumas buvo per vidurį, jau prilipusios žarnos ir pakraujavimas į pilvą... realiai labai labai laiku padare nes dar biski is butu trukes. Tai tas skausmas ir lakstymas po priemimus buvo neveltui, nors daktarai siuntinejo mane ir liepe stebeti, o mano ginekologe kuria labai pasitikejau isvis sake kad per persileidima gali hcg kilti del geltonkunio ir kad vaziuot i ligonine nereikia. Apie 2 ligonine Kaune išvis patyliu, niekad jos nebesirinkciau nes labai viskas buvo atmestinai, iki kol nepasikeite pamaina ir nesujudo kiti gydytojai. Iskart po operacijos atnese valgyti paklausiau ar galiu sako taip, tada atejo paimt leksciu pamate kad nesuvalgiau pradejo vaipytis sakau as nepajudu kaip as valgysiu. Tada atejo gydytojas ir sako negalit valgyt daug nes kadangi buvo pakraujavimo i pilva gali pradeti pusti ir skaudeti, tai gerai kad nevalgiau nes atnese troskini su zirneliais 🫣 jokia sesele neatejo padeti atsistoti, paklausti gal i tualeta noriu, kvieciausi per mygtuka kad paduotu vandens nieko neprisikvieciau ir galu gale atejo vyras ir viska padejo. Žodžiu mano istorija tokia
2022.03.21 pagimdziau 27sav angeliuką
2024.05.03 cezario piuvio metu gime mano dievo dovana sveikas ir gyvas sunus
2025.10.01 suzinojau kad nesivystantis 8sav (medikamentinis isvalymas)
2026.01.22 išoperuotas negimdinis
Kadangi mano svajone buti akušere, manau ta patirtis mano surinkta bus neveltui, galesiu testi mokslus ir kolkas pagyventi be planavimų. Ačiū visoms už palaikyma, padrasinimus ir labai labai linkiu išvengti tokiu patirčių kaip mano❤️ bučkis visoms!