na_re parašė:
Aš gal čia nelabai į temą, bet kokias programėles naudojat apart TD raudonojo kalendoriaus?
FLO ir Premom😊
na_re parašė:
Aš gal čia nelabai į temą, bet kokias programėles naudojat apart TD raudonojo kalendoriaus?
FLO ir Premom😊
Sandraaa parašė:
Sveikos, o as nezinioje 🫣 nusivylus del savo prg, siandien 8 dpo ir vis tiek pasidariau nt, per vertinimo laika tuscias, po valandos matau vaiduokli isdziuvusi. Gal…
Mano akis dar nėra įgudusi vaiduokliukų gaudyme, beeeet vos vos kažkas akį bando kabinti🫣 linkiu, kad pasitvirtintų ir viskas būtų gerai🙏
O aš dar gaudau ov🤭😁 niekad lyg ir nejausdavau, bet nuo vakar taip maudžia pilvo apačią kaip prieš mm ir labiau vieną šoną, lyg kiaušides🤷♀️ pagal ov testus turbūt dar tik bus ov?🤔 dar pasidarysiu porą dienų testus, kad pažiūrėt kaip krenta lh lygis. Bet jei tik dar bus ov, tai kažko tais pasivėlinus🤭
As toliau testuojuos rytais ir kartais vakare. Vakar taip apsidziaugiau vakare nes atrodo zymiai ryskesnis, bet siandien vel vos vos matosi kazkas, cia vertinau po 6-7min mazdaug. Ciklas 30-32dienos dazniausiai, tai menesines vakar/siandien turetu but. Aisku reikia laukti, jei nesulauksiu mm ir bus toliau vaiduokliai gal pirmadieni krauja pasidarysiu... Dabar istikruju labai didele viltis isiziebus jau, labai tikiuosi, kad uzsikabine... 🥹

Saumei parašė:
As toliau testuojuos rytais ir kartais vakare. Vakar taip apsidziaugiau vakare nes atrodo zymiai ryskesnis, bet siandien vel vos vos matosi kazkas, cia vertinau po …
Sandraaa parašė:
Sveikos, o as nezinioje 🫣 nusivylus del savo prg, siandien 8 dpo ir vis tiek pasidariau nt, per vertinimo laika tuscias, po valandos matau vaiduokli isdziuvusi. Gal…
Man matosi antroje foto! 🤞🏻
laiminga1359 parašė:
O aš dar gaudau ov🤭😁 niekad lyg ir nejausdavau, bet nuo vakar taip maudžia pilvo apačią kaip prieš mm ir labiau vieną šoną, lyg kiaušides🤷♀️ pagal ov testus turbūt…
Reikėtų stebėti su tos pačios firmos testais.
Lemonation parašė:
O kodėl nepabandot kitos firmos testą? 🙂
Bandziau siromed pries pora dienu, mete lengva vaiduokliuka ir vakar ryte bandziau is camelia ingencare kazkoks ankstyvas. Lyg irgi kazkas matos
Saumei parašė:
Bandziau siromed pries pora dienu, mete lengva vaiduokliuka ir vakar ryte bandziau is camelia ingencare kazkoks ankstyvas. Lyg irgi kazkas matos
Matosi matosi. Linkiu ryškėti ❤️
Sandraaa parašė:
Tame antrame ir as matau kazka 😳🥹
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai