Tiesiog Olga parašė:
Per tiek laiko pyrma kart toks prg rodiklis net panika prasidejo 🤦♀️🤦♀️
Nepanikuokit. Kaip ir sako, gal nepataikėt laiku tyrimo pasidaryti. O gal anovuliacinis ciklas, jų gali pasitaikyti ir visiškai sveikai esant.
Tiesiog Olga parašė:
Per tiek laiko pyrma kart toks prg rodiklis net panika prasidejo 🤦♀️🤦♀️
Nepanikuokit. Kaip ir sako, gal nepataikėt laiku tyrimo pasidaryti. O gal anovuliacinis ciklas, jų gali pasitaikyti ir visiškai sveikai esant.
LifeHappens parašė:
Supratau aciu uz palaikyma, jau ir ginekologe skambino snekejom, tai pasake irgi ziuret jai ateis mm anksciau vadinasi anavuliacinis jei ne tai bus veliau
Tiesiog Olga parašė:
Supratau aciu uz palaikyma, jau ir ginekologe skambino snekejom, tai pasake irgi ziuret jai ateis mm anksciau vadinasi anavuliacinis jei ne tai bus veliau
Man su anovuliaciniais ciklais mmm būdavo po 60d.
Karolina51 parašė:
Sveikos.! Galbūt kas nors galėtumėte pakomentuoti tyrimų rezultatus. Pas ginę tik vasario 7d artimiausias laikas, o jau dabar knieti sužinoti ar viskas tvarkoje. Ty…
Kadangi neaišku kuri dpo sunku spręsti dėl prg. Bet šiaip mažokas
Karolina51 parašė:
Sveikos.! Galbūt kas nors galėtumėte pakomentuoti tyrimų rezultatus. Pas ginę tik vasario 7d artimiausias laikas, o jau dabar knieti sužinoti ar viskas tvarkoje. Ty…
Jei pataiket ant 7 dpo, tai prg mažas, neaisku ar vyksta ov. Bet sunku pataikyti 21cd ant 7 dpo, tai.... Man tokie tyrimai šiek tiek beprasmiai.
Šarlotė@ parašė:
Jei pataiket ant 7 dpo, tai prg mažas, neaisku ar vyksta ov. Bet sunku pataikyti 21cd ant 7 dpo, tai.... Man tokie tyrimai šiek tiek beprasmiai.
Taip tai yra 7d po teigiamo ov testo
Karolina51 parašė:
Taip tai yra 7d po teigiamo ov testo
Na tuomet ov įvyko greičiausiai po 1-2 dienų, tai gal buvo 5-6 dpo, tuomet prg gal dar būtų paaugęs iki 7 dpo. Sunku pasakyti, čia tokie ribiniai skaičiai ir neaiškios ciklo dienos.
Šarlotė@ parašė:
Na tuomet ov įvyko greičiausiai po 1-2 dienų, tai gal buvo 5-6 dpo, tuomet prg gal dar būtų paaugęs iki 7 dpo. Sunku pasakyti, čia tokie ribiniai skaičiai ir neaišk…
Ačiū Jums už info
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai