ieva.88 parašė:
Vilnius, prieš šiuos mokslo metuskitas atvejis pernai. Žinau ir darželius. Bet tegul lieka paslaptyje.
Tai gal pati ir esat aukletoja?
ieva.88 parašė:
Vilnius, prieš šiuos mokslo metuskitas atvejis pernai. Žinau ir darželius. Bet tegul lieka paslaptyje.
ieva.88 parašė:
o grupes kokia kalba?
Lauksmė parašė:
Dabar jau ne, bet liko pažįstamos.
aš pradžioj bandžiau ginčytis, kad apeina tvarką ir neįmanoma. Bet dvi įsidarbino ir kitą auklėtoją dar bandė įkišt, bet ši atsisakė. Tiesiog laaabai didelis normalių auklėtojų trūkumas, tai direktorės gal kaip papildomą vaiką priklijuoja, ar kaip, aš nežinau, kad tik ateitų dirbt.
ieva.88 parašė:
Dabar jau ne, bet liko pažįstamos.aš pradžioj bandžiau ginčytis, kad apeina tvarką ir neįmanoma. Bet dvi įsidarbino ir kitą auklėtoją dar bandė įkišt, bet ši at…
Tai Jus man paaiskinkite kaip buvus aukletoja, tuos vaikus prieme legaliai? Per savivaldybe? Ar jie tiesiog turejo grupese?
Nuomone parašė:
Tai Jus man paaiskinkite kaip buvus aukletoja, tuos vaikus prieme legaliai? Per savivaldybe? Ar jie tiesiog turejo grupese?
Aš privačiam sektoriuje
visais įdarbinimo/priėmimo niuansais smulkiai nesidomėjau. Žinau, kad išėjo į darželius kartu su mamom.
Nuomone parašė:
seip logiska, nebus aukletojos-nebus grupes. savivaldybei geriau prastumt viena, nei atsakyt visiem 20
Nimffa parašė:
seip logiska, nebus aukletojos-nebus grupes. savivaldybei geriau prastumt viena, nei atsakyt visiem 20
Bet kam tada reikalingos taisykles?Jei jos yra pazeidziamos?
Lauksmė parašė:
Cia zinot is tos operos, taisykles yra tam, kad jas lauzyti. Manau savivaldybei tikrai ne vienas sedi zmogus atsakingas uz priemima. Ir be to, einant i darba manau pati aukletoja iskele salyga del vaiko priemimo. Arba yra kazkieno giminaite. Eilinio zmogaus vaiko, manau, taip tikrai nepriimtu. Juk gali atsirasti ir tokia aukletoja, kuri netures vaiko ar dar kas bus. O jei cia toks atvejis, vadinas cia kazkas yra ne taip. Nes vien del aukletoju trukumo, mazai tiketinas variantas.
Lauksmė parašė:
Gal, kad dalinai atsijot fiktyviai besidarbinančias. O tos auklėtojos darbus gavo per pažintis. Viena įsidarbina ir pažįstamom siūlo su visom sąlygom.
Nuomone parašė:
O ka daryt, jeigu 2017 rugseji vaikas dar mazas lankyti, o 2018 rugseji jau virs dvieju metu?Cia retorinis klausimas
Rašiau nuo kovo mėn. (1,5metų), šansų patekti nėra nei kovo, nei turbūt rugsėjį. Mes 50 ir 29 vietoje, priima 16 vaikų rugsėjį. Rašykit nuo vasario, jei norite, vistiek nieko neprarasit, ypač jei pirmosiose vietose esate (atsilaisvins vieta, paims), kitu atveju nėra prasmės keisti, naujos grupės sudaromos rugsėjui. Prašymą pildyti iš naujo, jei keičiate lankymo pradžios datą.
25 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai