Inetya parašė:
Man atrodo redaguoti buvo galima tik iki 10 d.
Ką tik pakeičiau, galima
Inetya parašė:
Man atrodo redaguoti buvo galima tik iki 10 d.
Ką tik pakeičiau, galima
Jolanta0 parašė:
Sveiki. Jeigu vieta eileje 8 tai reiskias nepatekom i darzeli?
O kiek toje grupėje dabar rodo laisvų vietų?
Kaboom parašė:
Ką tik pakeičiau, galima![]()
Savivaldybės darbuotoja sakė, kad keisti galima tol, kol dar sistema tos vietos nepaskyrė. Bet aš, jei dabar turėčiau pvz 3 prioritetus - jau bijočiau rizikuoti keisti prašymą 🙈
Elbe parašė:
skirto juk kompiuteriai, ne zmones, todėl skirsto ir savaitgaliais, ir net naktimis![]()
Ziuriu, kad is 55 i 41 vieta pakilom ☺️
lailai99 parašė:
Gavau darzeli tik su prioritetu, kuri visi ir taip turi - registracija Vilniaus mieste, darzelis - ne pagal gyvenama vieta. Vadinasi, dabar ir vyresniems skirsto vi…
Tada nebesuprantu, kaip skirsto tas vietas 🤷♀️ bent mūsų darželiuose kol kas vietas gavo vyriausieji vaikai su trim prioritetais, bet išeitų kad taip yra ne visur 🤷♀️
Sveikos mamos.
Nors mano dukrai dar tik 9 menesiai, jau esu pateikus prasyma i kelis lopselius, i pacia maziausia grupe. Esme ta, kad 2 metai sueina liepos menesi (2020 metais), o sake vasara grupes buna misrios ir nera gerai vaika vesti i jas, nuo rugsejo vest negaliu, nes nebus kam palikt, todel prasyme nurodziau pageidaujama lankyti data nuo 2020 m. geguzes menesio. Ar yra tikimybe, kad pvz gavus vieta leis vest i darzeli nuo geguzes ar tik nuo rugsejo? Gal kas esat susidure ir zinot, kaip padaryti, kad vaikas pradetu lankyti darzeli ne nuo rugsejo? Arba tokiu atveju lieka tik privatus....
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai