Re2kas parašė:
Sveikos merginos, mano nėštumas 6 sav. Mano progesteronas neblogas visą laiką buvo, bet gydytoja sako apsidrauskim ir išrašė Gepretix 100mg ryte ir vakare gerti. Va…
O jus juos jau vartojate?
Progesteronas - labai svarbus hormonas, užtikrinantis normalų ir reguliarų mėnesinių ciklą bei palaikantis sveiką nėštumą. Skaityti
visą straipsnįRe2kas parašė:
Sveikos merginos, mano nėštumas 6 sav. Mano progesteronas neblogas visą laiką buvo, bet gydytoja sako apsidrauskim ir išrašė Gepretix 100mg ryte ir vakare gerti. Va…
O jus juos jau vartojate?
Re2kas parašė:
Aha, vartoti pradėjau užpraeitą pirmadienį, tai 11 dienų.
O koks pgr buvo iki vartojimo? Ar turejote pries tai nesekmingu nestumu?
Re2kas parašė:
Aš turėjau nesėkmingą dirbtinį apvaisinimą, Ir šiaip ilgą laiką nepavyko pastoti, bet čia iš vyro pusės buvo problemų. O kai dariau progesteroną prieš tai, prieš po…
Progesteronas buvo geras. Nelabai buvo pagrindo skirti. Bet jei skyre ir vartojate - nebenutraukineciau. Tai jog virs normos tikrai nepakenks.
Kotrina19 parašė:
Gal galit pasakyt ka reiškia tie tyrimai nk nesupratu
O tai kokiu tikslu juos darete?
Tikiu jog gydytoja skyre..ar ji nieko nepakomentavo?
The Telegraph parašė:
O tai kokiu tikslu juos darete?![]()
uztruko menesines preita menesi tik tepliojosi su baime pas daktare nuejau bet ji nk nepasake tik liepe siuos tyrimus pasidaryti
Sveikos, as cia nauja. laukiuosi pirma karta ir nieko nezinau apie progesterona, man israse dr Utrogets 100mg tab 3tab 3kart dienoj. ar ji reikia vartoti per visa nestuma? Sito saito skaiciuokle raso kad 7sav, bet mano kiti appsai skaiciuoja kad 5sav.tik pagal tuos pat duomenis. Kada reikia darytis pakartotinai tyrimus? Kelinta savaite? Ir ar prg daro tik is kraujo ar yra kiti kokie budai?
Kotrina19 parašė:
Gal galit pasakyt ka tie tyrimai reiškia vakar tyrimus pasidariau
Kuri cd?
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai