laima12345 parašė:
O po kiek laiko galima kvepavimo tyrima darytis? Privačiai jis daromas?
Taip privačiai. Po mėnesio nuo antibiotikų ir dvi savaites reikia negerti jokių omeprozolių.
Helicobacter pylori – tai žarnyno bakterijų rūšis. Į organizmą patekusios bakterijos išplinta virškinimo trakte. Skaityti
visą straipsnįlaima12345 parašė:
O po kiek laiko galima kvepavimo tyrima darytis? Privačiai jis daromas?
Taip privačiai. Po mėnesio nuo antibiotikų ir dvi savaites reikia negerti jokių omeprozolių.
karapuznike parašė:
Šaunu girdet👌
Bet gaila, kad problemos tuom nesibaigia😒
Aurellijja parašė:
Bet gaila, kad problemos tuom nesibaigia😒
Žinau🙈🙈
Aurellijja parašė:
Na va, merginos, mano tyrimo atsakymas dėl bakterijos neigiamas. 🤗
Jėzau, kaip faina
Sveikinimai, Aurelija
Alex_Ki parašė:
Jėzau, kaip fainaSveikinimai, Aurelija
![]()
Alex,kaip jūsų sveikata?Kaip jūsų mama?
Sveikos. Jungiuosi prie jūsų. Skrandžio bėdos kamuoja jau seniai, po vidaus organų echoskopijos nustatė, kad pusė tulžies pūslės uždegiminė, pati tulžis labai tiršta, tai visas bėdas su tuo ir siejo. Nors labai keista, kad tik PUSĖ pažeista. Kepenys irgi turi pažeidimų echopožymių. O paskui atėjo atsakymas, kad ir pylori rasta. Iki kovo 1 d. esu palikta tiesiog laukti - nebuvo anstesnių talonų pas gastroenterologą. Viena vertus, neramu, kita vertus, pasiskaičiau apie tulžies reikalus, ėmiau vartoti šlamučio arbatą bent 2 k dienoj, margainio vaisius. Dabar planuose mastika.
BET... žindau kūdikį. Kai kur rašo, kad žindymo metu nesaugu mastiką vartoti. Antibiotikų vartoti irgi noru nedegu, na bet jei reiks, tai reiks.
Patarkit, prašau. Skausmai dabar nepuola, jei jaučiu, kad lyg maudžia, šlamučio arbata man puikiai numalšina. Tik ką su ta bacila dabar daryti...
Ar kas nors išsigydėte be antibiotikų?
Queen11 parašė:
Alex,kaip jūsų sveikata?Kaip jūsų mama?
Laba, gerai aš. Virškinimas tvarkingas, kol nevalgau saldumynų 🙂 Laisvo laiko mažai. Mama gerai, jau pasveiko. Mano mažoji dabar karščiuoja. Padarėm antigenų testą - teigiamas, tai laukiam eilėje PGR tyrimui.
wishful parašė:
Sveikos. Jungiuosi prie jūsų. Skrandžio bėdos kamuoja jau seniai, po vidaus organų echoskopijos nustatė, kad pusė tulžies pūslės uždegiminė, pati tulžis labai tiršt…
Laba,
Šlamučių arbata ir margainis daro stebuklus. Dar reikėtų pakoreguoti mitybą: valgyti natūralų maistą, mažiau miltinių, sūrių, rūkytų produktų. Daugiau apie tulžies sveikatą čia: https://www.healthline.com/health/gallbladder-diet
Jeigu nėra stipriai išreikštų simptomų (nuolatinis pykinimas, opos, erozijos), h pylori gydyti nėra būtina. Jos nešiotojai yra 50 proc pasaulio gyventojų. Bėda ne pati pylori, o jos padaugėjimas skrandyje. Šitas dviejų savaičių AB kursas yra labai agresyvus, todėl reikėtų gerai pasverti visus UŽ ir PRIEŠ, ypač žinant vaikutį.
Natūraliais būdais tikrai įmanoma išsigydyti h pylori, bet savarankiškai neturint medicininių žinių kaži ar pavyks. Reikėtų kreiptis į homeopatą / natūropatą, kuris sudėliotų gydymo planą. Sėkmės!
Alex_Ki parašė:
Laba, gerai aš. Virškinimas tvarkingas, kol nevalgau saldumynų 🙂 Laisvo laiko mažai. Mama gerai, jau pasveiko. Mano mažoji dabar karščiuoja. Padarėm antigenų testą …
Gerai kad su virškinimu geriau.🥰
Džiugu dėl mamos👍
O kaip dukra?labai blogai?Aukšta tempė?
Tikiuosi greit pasveiks,ir jūs neužsikrėsite😰
Alex_Ki parašė:
Laba,
O net nežinojau, kad gydyti nėra būtina
reikės paklaust gydytojos. Šiaip norėčiau bent jau atidėt, nes vasario gale turiu operaciją, nesusijusią su skrandžiu, tai norėčiau ją pasidaryt ir po to gydytis
dabar geriu omeprazoli, tai atrodo padeda jis, pilvo beveik visai nebeskauda, tik atrodo, kad galvos svaigimą tas vaistas sukelia...
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai