mes ir dar gyvenam su tevais...kelis kart jau zadejom eit nuomuotis bet vyras vazineja i uzseny tad pas tevus man labai gerai, daug padeda, paziuri maziuka kai reikia kai man jau reikia poilsio, o ir kai vyro nera lengviau man cia plius nuosavas namas savas kiemas o vaikui to labai reikia
aisku buna ir pykciu bet ne karto nepasake kad vaikas trukdo
tikrai buna kad verkia kad rodo ozius o visiem reikia keltis i darbus ir pan,....bet jie priesingai praso kad butume cia kol mazius paaugs kol daugiau galimybiu turesim kazkur iseiti, jie net sumaste kad savaitgaliai turi buti anuko ir seneliu
daznai nori kad mazius pas juos miegoti
na aisku cia jau daug kas prisklauso nuo paciu seneliu, sutarimo su tevais ir pan.....mes patys vis norejom iseit nenorim trukdyt ir pan bet vel sustojam nes cia vietos yra ir man lengviau kol kas cia
o dar daabr kai zadu pradet dirbt tai isvis kol kas pas tevus geriau nes ryte atsikelus nei man vaiko vest pas juos nei ka jis miegotu toliau o as iseciau i darbeli
aisku nera nieko geriau kai gyveni atskirai, kai turi savo niekas nesikisa nevadovauja...bet noret galima daug tik reikia atsizvelgti i savo galimybes
jei tu tik tiek gauni manau bus tau per brangu nuomuotis....nenoriu pamokslaut bet as tik savo nuomone pasakau
juk maziukui reikes ir pampiu ir rubu ir maistelio na visko visko o tai kainuoja o tavo pajamos to neisnes, suprantu kad tevai pades bet juk tikrai uz viska sumoket negales
nors vel gal jie labai gerai uzdirba
aisku tau sprest bet reikia pagalvot apie sunkumus busimus
nesupyk tik
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas