2024.12.02 09:43 (prieš 1 m.)
Ačiū mergaitės, bet šioje temoje atėjau gauti tik patarimų, esu ansksciau temoje kalbėjusi kad vyras turėsi spermos tyrima ir jam sumažėjęs judrumas, pirmiausia, ka noriu pasakyti, jog vyras niekaip nenueina pas Urologa, del galimos patalogijos, del to as noriu konsultacijos su gydytoja akušerė, bet kokiu atveju žinau kas manęs lauke, bet as turiu didelį norą, ir tikiu kad ilgo kelio nereikės 🙈 viskas priklauso nuo nusiteikimo, bet kokiu atveju esant reikalui vyksiu i klinikas, bet kaip ir minėjau geriau išgirst yra kelių žmonių nuomone.
Plius mačiau kad viską daro privačiose, gal būt kaip daug kas sakote apgaudinėju savęs, o kodėl is kart kad bus blogai? Mes su vyru nusprendėm pradžiai eiti i polke, ir jei mus sius tada arba i privačią arba i klinikas, noriu kad viskas vyktų natūraliai, nes ne tik man stresas vyras del to ir jaudinas.
- As suprantu ka kiekvieną nori man pasakyti, labai ačiū kiekvienai is jūsų, linkiu kad kiekvienai gautųsi greitai pastot, savo patirtimi pasidalinsiu kaip kelias į pusės 🙈 siuo metu mes nusprendėme taip, ir tikiu giliai širdy kad lauke lengvas kelias, geriau naiviai tikėti ir po biski daryti, nei nedaryti,,
Cia tik spėliojame mes visos ko man reikės, bet as esu max įsitikinusi, kad vyrui reikia susitvarkyti. Žinau kad reiks mums abiems eit, bet tikiu! Ir vyras tiki kad viskas greit sutvarkoma! Mes pozityviai nusiteike.
Ir noriu atkreipti dėmesį kad lpl darytas viskas ok, tai pat tirta skydliaukė Echo ir kraujo tyrimai viskas ok! Tad manau kad viskas bus gerai!