Svajoniukas parašė:
As tai savarankiskai tyriau prg privacioj laboratorijoj, nes gine man niekada nesake tikrinti, del to buvau praradus pirma nestuma, o ir pati tada nezinojau, kas ta…
Ačiū 🌸
Svajoniukas parašė:
As tai savarankiskai tyriau prg privacioj laboratorijoj, nes gine man niekada nesake tikrinti, del to buvau praradus pirma nestuma, o ir pati tada nezinojau, kas ta…
Ačiū 🌸
Love13 parašė:
Mums pas gine tik kitoje savaiteje, nebegalėjau užmigti net tiek pergyvenau bet buvo tik viena ta demele kolkas visiskai nieko ir jaučiuosi gerai gal tik taip belie…
Tikekimes geriausio,man taipat pagal skaiciuokle eitu 8 sav,tai teplioju nuo pat tos dienos kai mm nesulaukiau,,,nezinau gal ko ir truksta,bet per karantina nera kur pasidaryti tyrimu laboratorijos nedirba nepriima,,
San08 parašė:
Tikekimes geriausio,man taipat pagal skaiciuokle eitu 8 sav,tai teplioju nuo pat tos dienos kai mm nesulaukiau,,,nezinau gal ko ir truksta,bet per karantina nera k…
Man tepliojo del zemos placentos, bet vistiek vartojau progesterona. Jeigu pasirodys sviezio kraujo, o ne rudu isskyru, iskart vaziuokit i priimamaji. Zinau, kaip pergyvenat, pati visa tai patyriau 😳
Svajoniukas parašė:
Man tepliojo del zemos placentos, bet vistiek vartojau progesterona. Jeigu pasirodys sviezio kraujo, o ne rudu isskyru, iskart vaziuokit i priimamaji. Zinau, kaip p…
Man pries sita nestuma tepliojo aisku ir persileidau,gine sake neskubeti niekur lekti ,zodziu atranka tai jau po 2 persileidimu taip nebepanikuoju,sakau kaip dievas duos taip ir bus,,kita savaite tikiuosi sulaukti vizito,ir tada manau bus aisku kas cia yra,seip ir pykina ir net pavemiu,ir krutine jautri nestumo jausmas nedinges,pilvo neskauda tai nekelti stengiuosi sau panikos
San08 parašė:
Man pries sita nestuma tepliojo aisku ir persileidau,gine sake neskubeti niekur lekti ,zodziu atranka tai jau po 2 persileidimu taip nebepanikuoju,sakau kaip dievas…
Atranka gali buti, kai esam jaunos, bet kai jau amzius virs 30 metu, tai gamta padaro itaka, kai organizmas nebegamina naturaliai pakankamai hormonu nestumui palaikyti. Siuo metu tikrai galima viska isspresti medikamentais. Jeigu atsiduociau atrankai, nebebuciau mama 🤦♀️
Man buvo tokia demele mazyte pries koki mėnesį gal daugiau bet tik vieną kartą, nežinojau kad laukiuos rode mini vaiduokliuka negalvojau paskui pasidariau jau testą ir rode du bruksniuka,bet kazkaip labai nesureiksminau galvojau taip ir turi buti. O šiandien ryte atsikeliau ir vel buvo dabar kas 10min einu i wc tikrinu nieko viskas gerai. Tikiuosi gal tik taip cia nieko baisaus. Labai laukiu kitos savaitės kuo greičiau kad susizinociau kaip viskas nes labai neramu😥 nėštumo požymius jaučiu vien krūtinė labai isdidejusi ir jautri jau greit nei vienas liemenukas nebetiks🤦🏻♀️ taip pat pykino du kartus, biski nugara paskausta bet apibendrinant gerai jaučiuosi.
Tikiuosi visoms viskas bus gerai ❤️❤️
Sveikos. Man antras nėštumas. Pirmas nustoho vystitis 6sav. Užeina dienų ,kai labai pykina ir vemiu. Vakar po vėmimo ant ikloto atsirado kraujingų gleivių nedaug, kaip žirnis dydžio. Naktį viskas buvo gerai. Ryte šviesių rudų išskyrų atsirado. Ar galėjo taip būti nuo tampymosi vemiant? Dabar 10sav. Ieškoti,kur priimtų? Ar išlaukti 12 sav. ?
Kreva parašė:
Sveikos. Man antras nėštumas. Pirmas nustoho vystitis 6sav. Užeina dienų ,kai labai pykina ir vemiu. Vakar po vėmimo ant ikloto atsirado kraujingų gleivių nedaug, …
As pasidaryciau progesterono tyrima, jeigu per mazai jo, zirniukas gali pabegti. Jeigu bus kraujo, skambinkite i priimamaji
Kreva parašė:
Sveikos. Man antras nėštumas. Pirmas nustoho vystitis 6sav. Užeina dienų ,kai labai pykina ir vemiu. Vakar po vėmimo ant ikloto atsirado kraujingų gleivių nedaug, …
Sveiki,geriau vykite i ligoninę. Tikiuosi viskas gerai
Sveikos, as cia naujoke bet atejau su klausimu, turbut kaip ir daugelis cia.. Man antras nestumas po 11 metu. Siuo metu 7 savaite eina, bet jau antra diena kaip pasirode sviesios sokoladines isskyros, to lyg ir nebuvo su pirmuoju nestumu.. Tai kazkaip pradejau pergyventi. Pas seimos daktare dar nebuvau, tai neturiu ko paklausti ar tai normalu? Ar vertetu sunerimti? 😔
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai