sigempire parašė:
Būtinai
Man minėjo 21 diena tiksliai bijau pasakyti 🥺
sigempire parašė:
Būtinai
Man minėjo 21 diena tiksliai bijau pasakyti 🥺
SigitaI parašė:
Labutis :)) nu ką aš įnykusi į tyrimus ir literatūrageri gydytojai , o aš pati sau irgi nebloga kaip ir buvau įsitikinus radau bėda ! Tyrimas 7dpo . Gal kam ta…
Jei jums čia darytas tyrimas 7 d. po ovuliacijos, tai jūsų ir prg yra žemas. Rodo, kad neįvyko ovuliacija.
SigitaI parašė:
Labutis :)) nu ką aš įnykusi į tyrimus ir literatūrageri gydytojai , o aš pati sau irgi nebloga kaip ir buvau įsitikinus radau bėda ! Tyrimas 7dpo . Gal kam ta…
Prl reikia mažinti. Per aukštas.
O prg baisiai žemas. Panašu nevyksta Jums ov
SigitaI parašė:
Dėl tokio aukšto prolaktino nevyksta ovuliacija.
V.P. parašė:
Sveikos,
Esu pasidariusi tyrimus 5cd, gal kas pakentuos, kas supranta:
Reikia matyti laboratorijos normas, jos dažniausiai būna surašytos šalia.
Sveikūs 😊 turiu klausimą, mane ginekologė po 2 nesivystančių išsiuntė tik pas Abraitį dėl afs, iš jo gavsu atsakymą, kad jo pas mane nėra... šiandoen buvau pas ginę, niekur toliau nesiunčia, luepė pregnacare ir difolin gerti, o tik pastojus aspiriną po 100 mg. Sakau gal skydliaukės hormonus pasidaryt? Sako "tai jo, gali, jei nori". Klausiau dėl genetikų, tai sakė nėra dėl ko siųsti. Ir šiaip po abrazijos pilvo apačią dešinėj pusėj kasdien paskauda, paduria, pažiūrėjo per echoskopą, sakė, lad viskas normalu tik šiaip sau spazmuoja pas mane.
Visgi užsiregistruosiu ir pasidarysiu antėjoj skydliaukės hormonus. O ką rekomenduojat su genetikais- gal užsiregistruoti mums su vyru kariotipų tyrimui ir prašyti šeimos gydytojos siuntimo? Nebežinau kur kreiptis po tokių ginekologės rekomendacijų, o trečios nesėkmės išgyventi tikrai nebenoriu. Ginekologės žodžiai "tsi normalu ir 3 ir 4 nesivystančius turėti, daug kam aspirinas padėjo" o man tai neatrodo normalu. Jus tsi kiek skaičiau ir pas hematologus siunčia, o ką ten tiria?
Siulyte parašė:
Sveikūs 😊 turiu klausimą, mane ginekologė po 2 nesivystančių išsiuntė tik pas Abraitį dėl afs, iš jo gavsu atsakymą, kad jo pas mane nėra... šiandoen buvau pas ginę…
Hematologai ir tyria kraują, Abraitis jau nustatė kad AFS neturite. Mūsų patirtis panaši - du nesivystantys. Laukiu kol pasibais savaiminis ir keliausiu atlikti tyrimų dėl Jūsų minįto AFS . Būtinai dar noriu atoikti kelis tyrimus susijusius su Imuniniu nevaisingumu. Bet mūsų vaisingumo specialiatė , kaip ir Jūsų gydytoja, siūlo pastojus vartoti aspiriną. Nerekomenduoja atlikti papildomai tyrimų.
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai