Sugalvojau parašė:
Na tai taip ir paskaiciuoji punkcijos datą, kai galvoji apie neužpildytus etatus, apyvartines lėšas, artėjantį banko kredito refinansavimą.. Arba gal kai esi viduti…
Tai penktadienį jau punkciją?
Sugalvojau parašė:
Na tai taip ir paskaiciuoji punkcijos datą, kai galvoji apie neužpildytus etatus, apyvartines lėšas, artėjantį banko kredito refinansavimą.. Arba gal kai esi viduti…
Tai penktadienį jau punkciją?
StebuklingaŽaluma parašė:
Tai penktadienį jau punkciją?![]()
Aga.. Šiandien 11 žirnių toliau pupsi, dėl 2 gydytojas lūkesčių neturi, išsipunktuos, bet greičiausiai bus nebrandžios , bet 6-7 geros kiaušialastėse turėtų gautis. Aišku, dėl pirmadienio nežinia dar, po punkcijos, kai matysis, kas išsipunktavo, kaip apsivaisino ir auga - bus matyti.
Sugalvojau parašė:
Aga.. Šiandien 11 žirnių toliau pupsi, dėl 2 gydytojas lūkesčių neturi, išsipunktuos, bet greičiausiai bus nebrandžios , bet 6-7 geros kiaušialastėse turėtų gautis.…
Iš tų 6-7 tikėkimės bent 3-4 bus.
Bent kolkas žinios geros
Iš tų 6-7 tikėkimės bent 3-4 bus.
Bent kolkas žinios geros![]()
Aš vis dar tikiuosi užpraeitos punkcijos rezultatų
Naivu po metų, bet na.. Viltis visada miršta paskutinė..
Kas Avoje kitaip - visus švirkštus gyvai parodo, apmoko, nesvarbu kad jau n-ta punkcija, ant visų dėžučių datas ir laikus surašo... Ir išleido apkomplektuotą su vaistais iki punkcijos ryto. Mane nervas biski ima kad jokio progesterono, nieko, o daktaras man atgal - o kodėl jūs abejojate, kad progesteronas nepradės gamintis?.. Dar gerai, kad nepaklausė, ar dukra turiu ir kaip ji pradėta
Nu žodžiu, jaučiu sekmadienį vis tiek kur nors progesteroną pasidarysiu, jei neapversiu prieš tai visą internetą apie sodinimus šviežiam..
Kas prajuokino, kad sesutė susirūpino, kad 4 švirkštai trečiadienį, ar ten bebus kur dar kalti, sako, gal galit parodyti, išverčiau savo pilvą, o ji "ooo!! Ir jokios mėlynės?! Gerai čia, vietos tikrai yra". Žodžiu ranka atkalta
Net va dabar mašiną reikėjo papildyti, o ir laikas atėjo cetrotide, tai tiesiog taip mašinoj ir susileidau. Žodžiu, brandinamas žirnius ir pirmadienį blizkriegas bus baigtas
Sugalvojau parašė:
Aš vis dar tikiuosi užpraeitos punkcijos rezultatųNaivu po metų, bet na.. Viltis visada miršta paskutinė..
Jei neramu dėl PRG, tai tikrai per šią savaitę susiveikti medikamentų laisvai galima. Tiesiog tam, "kad turėti, jeigu ką". Čia aš pagal save, aišku, kalbu, nes dažnai labai daug, per daug net, galvoju į priekį.
Jooo, tas vaistų vartojimas, manau, mums visoms toks yra suprantamas ir normalus. Suskamba priminimas telefone ir vsio - nesvarbu, kur bebūsi, ką bedarysi - viską meti, čia ir dabar
Aš net pagaunu save, kad lyg savotiškai net laukiu, ypač leidžiamų vaistų
Gal dėl to, kad čia jau namų sąlygomis, kaip šiokia tokia intervencija. O aš gi žinau, kad be intervencijų pastojimas neįmanomas mūsų šeimoje. Matyt taip psichologiškai dėliojasi, kad lyg arčiau tikslo.
Žemuogių pievelė parašė:
Man per ṣ̌ias 2 sav laukimo tai vos ne 3 ṣ̌virkṣ̌tai dienoj-mėlyne viena didelė pilvas buvo...jau baigia nueit
O man vieną dieną du, kitą trys švirkštai, ir taip kas antrą dieną
Bet nieko, galėčiau kasdien ir po penkis leistis, jei tik atneštų sėkmę...
Šiandien 4 DPĮ ir popiet jau mačiau labai blankią antrą NT juostikę. Kaiptik parėjo ir CD 16-56, tai nuo 17 proc.pakrito iki 12. Jaučiu, kad kimba, vadinasi į implantacinį langą nepavėluota ir įkėlimo IVF Rigoj išsireikalavau ne veltui. O bus kaip bus. Bent žinau, kad padarėm, ką galėjom.
O man vieną dieną du, kitą trys švirkštai, ir taip kas antrą dieną![]()
Nu kaip faina 🤗, NK tai labai geri ☺️
Ocean Ni parašė:
Nu kaip faina 🤗, NK tai labai geri ☺️
Nuo imunoglobulino man jie nejudėjo iš vietos, kol nebuvo pajungta normaliom dozėm Dexa ir intralipidai papildomai.
Dabar aišku baisu, kad tik nepabėgtų ir normaliai prikibtų iki galo ....
O man vieną dieną du, kitą trys švirkštai, ir taip kas antrą dieną![]()
Laikom kumṣ̌č̣ius, kad tik ryṣ̌kėtụ juostelė.
Aš tai laukiu mm, kad gal po ciklo kitam startuot vėl, gal ant kalėdų kibs vėl...
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai