Audra7 parašė:
Merginos, as VGN gimdykloje yra galimybe gauti ju marskinius gimdymui?
Taip, marškinius duoda savo.
Tyzenhauzų g. 18A, VilniusAudra7 parašė:
Merginos, as VGN gimdykloje yra galimybe gauti ju marskinius gimdymui?
Taip, marškinius duoda savo.
Thesunisshining parašė:
Gimdžiau praeitą sekmadienį, tai su privačiom jokių problemų nebuvo, netgi galėjai pasirinkti pagerintą su dušu, ar be. Kaip supratau pas juos praktiškai nuolat būn…
Ačiū. O gal dar kas nors žino: termino dieną man reikia vykti į gimdymo namus apžiūrai ir tolimesnio plano sudarymui. Ar reikia pas juos registruotis? Ar vykti tiesiai ten ir tiek? 🤔
Mam.ulė parašė:
Ačiū. O gal dar kas nors žino: termino dieną man reikia vykti į gimdymo namus apžiūrai ir tolimesnio plano sudarymui. Ar reikia pas juos registruotis? Ar vykti ties…
Geguze dar reikejo registruotis 😉
evee66 parašė:
Sveikos. Man jau suėjo terminas, ginekologė sakė palaukti kelias dienas, jei veikla neprasidės, tai vykti pačiai į gimdymo namus, bet nedavė siuntimo. Ar priims be …
Sveiki,
Kiek pati klausinėjau tai po termino siuntimo jau nereikia 😊
Mam.ulė parašė:
Sveiki,
Kiek pati klausinėjau tai po termino siuntimo jau nereikia 😊
Aš irgi taip galvoju, neišvarys po termino manau 🤭
Mam.ulė parašė:
Ačiū. O gal dar kas nors žino: termino dieną man reikia vykti į gimdymo namus apžiūrai ir tolimesnio plano sudarymui. Ar reikia pas juos registruotis? Ar vykti ties…
Atėjus terminui vykti tikrai nėra reikalo. Kaip tik kai tvarkė man dokumentus viena atvažiavo be veiklos termino dieną, tai gydytoja su sesute pasijuokė, kas per gydytojai liepia termino dieną važiuoti. Pernešioti galima 14 dienų. Šiaip prižiūrinti gydytoja turėtų dar vieną vizitą paskirti, bet matyt kiekviena skirtingai.
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai