2023.12.28 08:47 (prieš 2 m.)
Gimdžiau VGN 2021, prieš gimdymą teko pagulėt patologiniam, kol gulėjau ten jau vyrui sakiau, kad čia negimdysiu, buvo šventės, budinti gydytoja buvo tragiška, netaktiška, gydymo skyrimas ir mano būklė jai buvo vienodai, o atvykau su eklampsija.
Bet visos akušerės ir seselės patologiniam buvo nuostabios, ryte atvyko kitas gydytojas ir buvau supakuota į gimdyklą skatinimui.
Ir nuo to momento mano nuomonė apie VGN yra puiki. Viskas buvo idealu, gimdykloj buvau apie 18 valandų, viskas baigėsi extra cp, tai viskas buvo tobula, gydytojai rūpinosi, prižiūrėjo net 2 gydytojai, sanitarės viską darė, kad tik geriau jausčiaus, buvo nelabai maloni akušerė, bet matės tiesiog nenuotaikoj, nekreipiau dėmesio, gydytojų rūpestis užgožė jos nenuotaiką.
Extra cp atliko super greitai, reagavo į situaciją, reanimacijoj prižiūrėjo puikiai, perkelus į palatą irgi ateidavo ir viską rodydavo, siūlydavo pagalbą.
Kadangi buvau po cp, mažylė nenorėjo imt krūties, tai siūlė mišinuką, buvo net atnešę paruošto, rodė kaip su švirkštu duoti, aišku mums neprireikė, mažylė po truputi pradėjo pati valgyti.
Ligoninėje po gimdymo praleidom 8 dienas, pasikeitė daug žmonių, visus rekomenduoju ir VGN taip pat, antrą grįžčiau čia gimdyti taip pat.
Vienintelis minusas tai maistas, tikrai prastas VGN. Bet maža bėda kai yra bolt/wolt.
Antro norėčiau ir nėštumo priežiūrai eiti į VGN.