stricka parašė:
Nepavyko
Vajei 🥺 o pacius silpniausius kele? Nes mano kelti 4CC tai nuojauta sako lyg ir bus nepavyke 🥺🙁 rytoj jau sužinosiu 😇
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįstricka parašė:
Nepavyko
Vajei 🥺 o pacius silpniausius kele? Nes mano kelti 4CC tai nuojauta sako lyg ir bus nepavyke 🥺🙁 rytoj jau sužinosiu 😇
Esua parašė:
Kodėl tokia nuojauta?
Bar.bar parašė:
Merginos esu po FET blakstuka ikele 12-05, siandien hcg diena, gavau ats 10.54, nezinau kaip suprasti, mano galva jis mazas...? asaros byra..
Kartokite hcg po 2dienu. O prg tyrėt?
rutuska parašė:
Kartokite hcg po 2dienu. O prg tyrėt?
Ne , Santaros sake tapati, vartoti tai kas paskirta, o paskorta tik crinone. bet as pasikonsultavau su savo ginekologe ji liepe greit ekstra prg suvartoti, aspirina ir magni.. nezinau ar tai pabego snaigele ar tai tiesiog sunkiai kyla. Kaip manot imanoma isgelbeti..?
Balandine parašė:
Kodėl tokia nuojauta?
Nes jokiu simptomu nejauciu.. testai tusti gal tik vienas buvo su juostele 😐 dabar jau nebesidarau kazkaip ir nebelabai suku galva ryt tyrimas parodys..
Esua parašė:
Mano vienintelį 3dienų kėlė.
stricka parašė:
Mano vienintelį 3dienų kėlė.
Kodėl taip anksti?
Esua parašė:
Kodėl taip anksti?
Nes pabijojo kad ilgiau neišgyvens
stricka parašė:
Nes pabijojo kad ilgiau neišgyvens
Ir tik viena turėjot? Man paskutinius 2 sukėlė na dar viltele turiu gal koks vienas pasiliko.. iš pirmo karto ivf buvo, turiu dvynukus jau beveik 6mėn 😇 tai jie mano paguoda bus 🥰❤️
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai