Tekiera parašė:
Sveikos, vakar buvau pakartotinei apziurai del FET, tai kaip ir viskas ok - 13 c.d. gimdos gleivine 9.8, folikulas apie 18 cm 👌vakar jau susileidau Ovitrelli, nuo 2…
Turejo, gydytojas jums viska pasakyti. Po ikelimo-pasakys viska
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįTekiera parašė:
Sveikos, vakar buvau pakartotinei apziurai del FET, tai kaip ir viskas ok - 13 c.d. gimdos gleivine 9.8, folikulas apie 18 cm 👌vakar jau susileidau Ovitrelli, nuo 2…
Turejo, gydytojas jums viska pasakyti. Po ikelimo-pasakys viska
Tekiera parašė:
Aš leidžiuosi į pilvą pora pirštų nuo bambos, taip paskyrė gydytoja. Ir leidžiuos vakarais. Parašykit gydytojai pasitikslint, bus ramiau
Laena parašė:
Sveikos03.11 darytas ikelimas (5dienu). Hcg darytis turiu 03.21d. Siandien neiskentusi pasidariau testa. Pirmas 2min, kitas 5min praejus. Kiek skaiciau kitos ja…
O kokio jautrumo testas? Tikrai tikiu, kad kraujas gali parodyti nėštumą 21 dieną 🙃
Laena parašė:
Sveikos03.11 darytas ikelimas (5dienu). Hcg darytis turiu 03.21d. Siandien neiskentusi pasidariau testa. Pirmas 2min, kitas 5min praejus. Kiek skaiciau kitos ja…
Šiuose kol kas nieko nera.
Mažylė1 parašė:
O kokio jautrumo testas? Tikrai tikiu, kad kraujas gali parodyti nėštumą 21 dieną 🙃
Livsane rozinis, kaip suprantu jis jautrus, nes ankstyvam nestumui nustatyti
Laena parašė:
Livsane rozinis, kaip suprantu jis jautrus, nes ankstyvam nestumui nustatyti![]()
Jis jautrus, tik paskutiniu metu linkęs labai mesti visokius šešėlius ir netikrus vaiduoklius. Geriau ramiai palaikite hcg dienos ir nesinervinkite.
Bulka parašė:
Aš leidžiuosi į pilvą pora pirštų nuo bambos, taip paskyrė gydytoja. Ir leidžiuos vakarais. Parašykit gydytojai pasitikslint, bus ramiau![]()
Oho, o kodėl taip? Juk bus labai skaudu ir subadytos vietos. Man sakė bet kur į riebalinį sluoksnį. Leidomės visur pilve. Pilvo šonuose, visur, nes nuo Lubion skauda paskui ir kietos vietos darosi, tinsta. Taip badyt aplink labai skaudu bus... paskaitykit daugiau instrukcijų, nes taip badant iš proto išeit galima paskui
Šarlotė@ parašė:
O gal kas darėte ivf pas Jatužienę?
Mes šį ciklą pas ją darysim
Salisali parašė:
Mes šį ciklą pas ją darysim![]()
O, labai idomu ❤️ jei tik galėsit, papasakokit kaip viskas eisis. Jus NW ar santarose?
Šarlotė@ parašė:
O, labai idomu ❤️ jei tik galėsit, papasakokit kaip viskas eisis. Jus NW ar santarose?
Būtinai viską papasakosiu, dabar laukiu mm ir startuosim
tik aš turiu pks, tikėtina, kad saldysim dėl hiper🥴 einu NW, bet buvo kad ji kai reikėjo NW nedirbo, sako pasiskambink, tai pasikvietė į Santariškes, apžiūrėjo folius prieš iui, net mokėti nereikėjo už apziurą, tokia labai šilta man ji, neglostanti kaip visos sako, bet matosi, kad labai stengiasi
tikėtina punkcija bus ne pas ją, nes nuo 15 ji i usa išvyksta komandiruotei🙈
13 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai