Neringa9 parašė:
Sveikosreikia Jūsų patarimų
birželio 2 d. buvo atliktas išvalymas dėl nesivystančio nėštumo po IVF. Mane kelinta diena vis pykina, nusprendžiau pasidaryti HC…
Bet sie skaiciai parodo, kad nesilaukiate🤔
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįNeringa9 parašė:
birželio 2 d. buvo atliktas išvalymas dėl nesivystančio nėštumo po IVF. Mane kelinta diena vis pykina, nusprendžiau pasidaryti HC…
Bet sie skaiciai parodo, kad nesilaukiate🤔
Neringa9 parašė:
Tokie skaičiai gali būt ir nepastojus. Nebūtinai 0.
Sveikos. Tos, kurios vartojat clostilbegyt ovaliacijai stimuliuoti, po kiek tablečių vartojate? Kaip auga folikulai? Aš šiandien labai nusivylusi. 3 stimuliacija. Gėriau po 3 tabletes, 11 ciklo diena ir tik vienas stiprus folikulas. Liepos 5 d. atliks 3 IUI. Įdomu tai, kad 1 folikulas buvo pirmos simuliacijos metu (geriau po 1 tabletę), 2 folikulai antros simuliacijos metu (gėriau po 2 tabletes). O štai trečia stimuliacija, 3 tabletės ir tik 1 folikulas. 😥
Skaja123 parašė:
Skyrė dar kad didinti? Ovuliacija pas mane vyksta ir jaučiu ir patikrinusi ne kartą su testais, viskas atitinka..
Taip, kad didinti.
Pas mane vyksta taip pat, ov testais pagaunu ov, prg rodo kad pilnavertė. Bet diagnozė visvien anovuliaciniai ciklai 😌
Mėnesinės reguliarios
vazonelis1 parašė:
gal aš ir kvaiša, bet jei šnd pavyks gauti porą ampulių lubion, pabandysiu dar iki trečiadienio palaukti ir pakartot HCG ir PGR... kraujuot nekraujuoju daugiau... g…
Jus klausykite gydytojo! O ne forumo. Gydymo procesas vyksta iki 07.07. Tai ir vaistus iki tada reikia vartoti ir hcg darytis ta diena. Ir tik tada bus auskus atsakymas, pavyko, ar ne.
Wella1234 parašė:
Sveikos. Tos, kurios vartojat clostilbegyt ovaliacijai stimuliuoti, po kiek tablečių vartojate? Kaip auga folikulai? Aš šiandien labai nusivylusi. 3 stimuliacija. G…
Po 2 tab 5 dienas. 11cd kiekvienoj po didelį folį buvo 2cm ir 1,6
12cd vakare leidaus ovitrele.
Įprastai ne stimuliuotam po 1 foli tik būna 🙂
SunMoon parašė:
Aciu, uz nuosirduma 🥰 as, jau i nesekmes reaguoju ramiai. Juk, ne viskas, nuo musu priklauso...
Turite per didelį atsparumą insulinui? Ir kokie papildai įdomu tai padeda išspręsti? Mano šiek tiek yra polinkis kaip supratau į tai.
vazonelis1 parašė:
nebandė, nes nu nelabai buvo ką.. jeigu būtų daugiau kiaušiąlasčių apsivaisinę arba išpunktuota tada tikrai būtume auginę. Pirminis planas buvo kelti 1 3 d ir 1 5 d…
Jeigu jūsų mažas rezervas, tai galbūt jums galėtų taikyti ilgą protokolą, kad daugiau užauginti ir vienodesnių folikulų, taip pat gal tiktų dviguba stimuliacija, nesiūlė gydytoja?
rasiux00 parašė:
Taip, kad didinti.
Pas mane vyksta taip pat, ov testais pagaunu ov, prg rodo kad pilnavertė. Bet diag…
O kaip tą nustato? Tikrini ar mato geltonkūnį įvykos ov? Gal man reikia pakeisti gydytoją ir šį ciklą pastebėti.. 🫣
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai