Svaja1234 parašė:
Neiškenčiau mergaitės tik nežinau ar ji vertinti 🙏
Didžiausi sveikinimai 🥰🥰🥰🥰
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįSvaja1234 parašė:
Neiškenčiau mergaitės tik nežinau ar ji vertinti 🙏
Didžiausi sveikinimai 🥰🥰🥰🥰
Darata parašė:
Mėnesinės kas 29-30 dienų būna. Punkcija buvo balandžio 17d. tai pagal normalų ciklą susirgti turėjau kažkur gegužės 3-4 d. Po punkcijos kraujuoti pradėjau balandži…
Sveika. Man punkcija buvo 12d. ,prasidėjo mm 23 d., šiaip ciklas mano ~30,31, o dabar gavos 24 c.d. , tai ir sutrumpėjo. Manau viskas dėl hormonų kaitos ir įvykusios punkcijos ir tikriausiai tai normalu.
Vasara93 parašė:
Kad geriau iseitu padeti suprasti situacija, pasidalinkite kokius tyrimus daretes, kiek embrionu isgaudovote per IVF, kokiu protokolu vykdavo kelimas ir tt. Lietuvo…
"PA procedūra atlikta 11.22, gauta 13 oocitų, 11 jų - MII. Fertilizavosi 11, D5 susiformavo 7 blastocistos, kurių
vienos vystymasisi D6 sustojo. Krioprezervuotos ir saugomos RMC LLB 6 blastocistos. Ligos eiga / taikytas gydymas:
Rekomenduota Ovitrelle 250 mcg 12.16 vakare. Nuo 12.19 pradedamas gydymas progesteronu po 200 x 2k/d." "Perkėlimas bus atliekamas natųraliame modifikuotame cikle." "Atvyko RMC lytinių ląstelių banke saugomo krioprezervuoto embriono įkėlimo į gimdą procedūrai natūraliame
modifikuotame cikle. Pask. mėn. 04.01., ovuliacijos indukcijai 04.11. skirta Ovitrelle 250 mcg į paodę.
Liuteininės fazės papildymui vartoja mikronizuoto progesterono preparatą 400 mg/d. . Gauta klinikinio imunologo ištyrimo išvada: duomenų už
antifosfolipidinį sindromą ir imuninės kilmės nevaisingumą nėra. Dėl pasikartojančių savaiminių persileidimų ir
nesėkmingos embriono implantacijos nuo 04.14. vartoja tab. acetylsalicilici 100 mg/d." 

Laukimas123 parašė:
pas mane įkėlimo diena buvo 9, tai sakė geraimanau 8 puiku
Aciu uz atsakyma 🎈🦋
Leila36 parašė:
Sveikos, aš atėjau pasiskųsti 🙂 jūs laukiat hcg tyrimo, o aš vis laukiu FET... kažkaip jau tikėjausi šį ciklą pradėsime, ką tik po vizito, sakė laukti kito ciklo ir…
Puikiai suprantu, mumis dar tik pati pradžia ir pagaliau po beveik 2 metu, užregistravo mums ifv + icsi Airijoje 🙈
Tulpė30 parašė:
Sveikos, ar vartojate folio rūgštį? Svarsčiau įsigyti Difolin, bet paskaičius sudėtį suabejojau..
Vartoju Ecosh firmos folio rūgštį 800, mano skrandis iš jautresnių tai į šitus visai nereguoja
Tulpė30 parašė:
Sveikos, ar vartojate folio rūgštį? Svarsčiau įsigyti Difolin, bet paskaičius sudėtį suabejojau..
As irgi rekomenduoju echos fiolio rugsti
Tulpė30 parašė:
Man liepta vartoti b12 ir folio rugsti bent jau menesis pries fet. Vartoju is sitos kompanijos b12 ir methyl folate. 
Vasara93 parašė:
Jums buvo atsakymas 3? CD138 nera vienintelis tyrimas, patvirtinantis arba paneigiantis letini endometrita - jis gali tik padeti nustatyti, bet tikrai nenustato vie…
Va įkeliu savo :
Polipų pas mane yra buvę, bet tuokart darė ir hystero, ir atseit viskas gražu buvo.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai