September7 parašė:
Man atejo menesiniu diena lyg niekur nieko 🤷♀️
Man irgi, tiesiog tos menesines uzsitese vietoje penkiu dienu astuonios dienos
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįSeptember7 parašė:
Man atejo menesiniu diena lyg niekur nieko 🤷♀️
Man irgi, tiesiog tos menesines uzsitese vietoje penkiu dienu astuonios dienos
Laba as jauciu prisidirbau, geriu prg dabar men kad uzmigdyt kiausides. Ir sugebejau vaksr ryta praleist tablete, teisgeriau vakare, snd geriu iprastai bet db wc ant pop pasimate kraujo..negi ciklas prasides 🥶🫣..gal kal buve? Sakes turiu gerti iki sausio 10 ir tik tada sulaukti mm, ne dabar 😢
GiedreG parašė:
Laba as jauciu prisidirbau, geriu prg dabar men kad uzmigdyt kiausides. Ir sugebejau vaksr ryta praleist tablete, teisgeriau vakare, snd geriu iprastai bet db wc an…
Abejoju jog jei rytr neisgerei o vakare isgerei, tai tikrai neturetu prasideti ciklas, keistai kazkaip
Inanana parašė:
Abejoju jog jei rytr neisgerei o vakare isgerei, tai tikrai neturetu prasideti ciklas, keistai kazkaip
Chat gpt sako kad gali but minimalus toks..bet neturetu isivaziuot..nu tikiuos 😬 gal dviguba doze isgert 🤔
GiedreG parašė:
Kaip jum sekasi? Kiek apsivaisino?
Apsivaisino 3, laukiu šiandien skambučio, šiandien 5 embrionų diena.
Vieną jau įkėlė 2 dienų embrioną natūraliame cikle.
Turėjau 10 stimuliacijos dienų.
Nežinau ar čia skaitos mano prasti rezultatai, ar gydytoja skubėjo ir neaugino daugiau folių, kadangi laboratorija užsidaro šventėms ir generalinei tvarkai, tad bandėm spėti.
Orphean parašė:
Apsivaisino 3, laukiu šiandien skambučio, šiandien 5 embrionų diena.
Vieną jau įkėlė 2 dienų embrioną natūraliame cikle.
Ne visi foliai auga cikle, gal viena kiauside miega. Buna ir taip
Sveikos. As siektiek turiu naujienu - vakar su pirmu slapimu dariausi Nt, ir jis gerokai (mano akimis) paryskejes. Siandien testo nesidariau, darysiu rytoj, kad butu praejusios 2 paros ir aisku dar laukiu hcg is po 11 dpi. Aisku bandau mastyti racionaliai, bet siektiek ipute vilties, bet jeigu ir nepavyks, jau esame nusprende, kad nieko nelauke skubesim naujo IVF 😊 pirmas testas 17d vakariniu slapimu 8dpi, antras 20d popietiniu slapimu 11dpi ir paskutinis 21d rytiniu 12dpi 🤭
Vasara93 parašė:
Sveikos. As siektiek turiu naujienu - vakar su pirmu slapimu dariausi Nt, ir jis gerokai (mano akimis) paryskejes. Siandien testo nesidariau, darysiu rytoj, kad but…
Aš prisižiūrėjus jūsų testų, siankart sapnavau, kad ir mano blanksta😔
Nepraraskite vilties, kol nėra kraujo atsakymų, tik jie viską pasakys tiksliai.
O ir ne vieną istoriją buvo, su žemų hcg, kurios šiandien turi vaikučius, svarbu nenutraukit vaistų ir tikėkit savo mazyliu♥️
Vasara93 parašė:
Sveikos. As siektiek turiu naujienu - vakar su pirmu slapimu dariausi Nt, ir jis gerokai (mano akimis) paryskejes. Siandien testo nesidariau, darysiu rytoj, kad but…
Linkiu Kalėdinio stebuklo! 😌☺️
Vasara93 parašė:
❤️ džiaugiuosi už jus!
Man nuo įkėlimo praėjo jau savaitė, tačiau požymių jokių. Bijau ir testuotis, išlauksiu gal 9 dpi...
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai