astarima parašė:
Jo, Prahoje
Sekmes asterima
astarima parašė:
Jo, Prahoje
Sekmes asterima
LaMona parašė:
Tuoj ir man pirmas iui.
ruoškitės gaudyti mano ašaras po nepilno mėnesio![]()
Negeras nusiteikimas pas tave!!! Kisk i galva tik pozityvias mintis!! Sikart as tikiu sekme!!!
dellette parašė:
Negeras nusiteikimas pas tave!!! Kisk i galva tik pozityvias mintis!! Sikart as tikiu sekme!!!
Juokauju. Jei rimtai,tai nekišu nei teigiamų, nei neigiamų minčių - darbu užimta galva. Labiausiai nervinuosi, kad darbe neatsirastų neatidėliotinų darbų tuo metu, kai reiks iui daryti. Didžiuojuosi savo vyru, kuris dar sugeba turtą priduoti, esant tokioms pat aplinkybėms. Man taip būtų be šansų
astarima parašė:
Na ka laukiam su vyru lektuvo namo, parsivezu lagamina vaistu![]()
Super! Kai grisi papasakok biski daugiau ka dare, ka sake, koks protokolas ir tt
aisku jei nesunku
nagle parašė:
Sekmes asterima![]()
Aciu
zosiukas parašė:
![]()
Super! Kai grisi papasakok biski daugiau ka dare, ka sake, koks protokolas ir tt :…
Ryte vos spejom i lektuva, blogai apskaiciavom kada isvaziuot reikia. Lektuvas 6.45, i aikstele atvaziavom 5.45, kol autobusu nusigavom iki terminalo, kol praejom muitine, tai lektuve buvom 6.35
dar prie pat oro uosto per ta skubejima vos neivaziavom i kita masina
kai nuskridom, lauke jau klinikos uzsakyta masina, tai mokejom tik uz grizima i Prahos oro uosta. Ai, tik nusileidom Prahoj, skambina man is vaiko mokyklos, sako jusu vaikas serga, tai isleido ji namo
klinikoje perziurejo visus tyrimus, tada kol man dare echo, vyrui paeme krauja tyrimam, paskui kol man eme krauja ir pilde protokola, vyra issiunte i kambariuka spermogramai. Kai vyras pamate kiek vaistu man dave, vos neisvirto
sako jei muitinej pakliusi as taves nepazistu
jauciu muitineje prazioplino mano daiktus, nes niekam neuzkliuvau
dave ir vaistus ir svirkstus ir indeli panaudotom adatom sudeti ir sudejo viska i lagamineli. Pirmadieni reikia daryti skana ir paskui dar po 3d, jei negaliu pas juos, tai daryt namie ir jiems iskart siust rezultatus. Israse Menopur amp.75, dvi dienas po 6, paskui po 4 ir pirmadieni dar Orgalutran 1amp ir kazkada dar Ovitrelle reikes. Po skanu pasakys palikt ar didint dozes. Uz vaistus sumokejau €660
astarima parašė:
Ryte vos spejom i lektuva, blogai apskaiciavom kada isvaziuot reikia. Lektuvas 6.45, i aikstele atvaziavom 5.45, kol autobusu nusigavom iki terminalo, kol praejom m…
Nu su nuotykiais bet viskas pavyko galu gale
Suprantu trumpas tau protokolas
Ka sake per skana?
zosiukas parašė:
Nu su nuotykiais bet viskas pavyko galu gale![]()
Suprantu trumpas tau protokolas![]()
Nu jo, diena itempta, pavargom abu, pikti
kaip visada kaire puse tuscia visai, o desinej 4 foliukai, norejo stimuliuot nuo kito ciklo 2d, bet as norejau dabar
astarima parašė:
Nu jo, diena itempta, pavargom abu, piktikaip visada kaire puse tuscia visai, o desinej 4 foliukai, norejo stimuliuot nuo kito ciklo 2d, bet as norejau dab…
kumsciai suspausti
julijana22 parašė:
As gydziausi vaisingumo klinikoj pas gydytoja J. kuri veliau isejo i kita klinika. O IUI dariausi pas U ir V. Visas trys gydytojas gerbiu. Bet dabar kai planuoju iv…
viskas aisku, o as dar renkuosi tarp kliniku... ir tarp gydytoju, nors manau, kad vk turi ysigijusi moderniausia yranga is visu lt kliniku...
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai