Anemun parašė:
O diegliuku ir pilvo putimo nera pas jus ?![]()
Yra
Anemun parašė:
O diegliuku ir pilvo putimo nera pas jus ?![]()
Yra
SauleBu parašė:
As duodu soske, papuluus puikiai ims ir valgo. Kartais buna soske kaip issigelbejimas, bet jis jos nenori ir duodu retaimax paciulpi 10 min ir spjauna bwt per 10…
Kiekvienas kūdikis individualus, jei jums tinka soskė, nereiškua kad ir kitam tiks.
BRASKYTTT1 parašė:
Yra
O mitybą žiūritės?
SauleBu parašė:
As duodu soske, papuluus puikiai ims ir valgo. Kartais buna soske kaip issigelbejimas, bet jis jos nenori ir duodu retaimax paciulpi 10 min ir spjauna bwt per 10…
Nesijaudinkit. Kad kažkam čiulptukas žindymą pagadino, tai nereiškia, kad jums pagadins. Mes va trys draugės sėkmingai žindom nors vaikai čiulptukus turi. Apskritai daugiau vadovaukitės savo nuojauta. Juk mama su vaikiuku bendrauja ir mato, ko jam reikia. Tik kartais mamai kyla abejonių, nes kažkas kažką pasakė, kažkur kažką perskaitė. Norint, kad žindymas teiktų malonumą abiems, reikia savo vaikiuko klausytis ir daryti kaip jums abiems gerai
Kaip mano draugė man pasakė pirmom savaitėm "Tavo vaikas, kaip norėsi, taip užauginsi ir tikrai nei sugadinsi, nei sulaužysi"
BRASKYTTT1 parašė:
Tada man kruti reiktu duot kas 3-5min.nes vaikas neramus ir verkia nuolat....
Tai ir duokit, toks Jusu darbas dabar - ne guma, o kruti duoti
Juolabiau jei svorio matomai maziau priauga tai tik KRUTI ir TIK JA duoti, o ne jokia soske...
Mums dabar dantuku daug dygsta, tai galiu pasakyti, kad zinda dazniau nei pirmus du menesius - t.y. nuolat krutis burnoj nu ir ka - reikia, tai ir duodu, nereikes - nebeduosiu
Ringailiux parašė:
Nesijaudinkit. Kad kažkam čiulptukas žindymą pagadino, tai nereiškia, kad jums pagadins. Mes va trys draugės sėkmingai žindom nors vaikai čiulptukus turi. Apskritai…
Nu ir "patarimas"...
BRASKYTTT1 parašė:
Tada man kruti reiktu duot kas 3-5min.nes vaikas neramus ir verkia nuolat....
Na taip ir turi buti pirmais menesiais... vaikuciai istisai kabo. Jei vaikui skauda pilvuka nuo jusu suvalgyto maisto, tai soske tik padeda jums negirdeti jo skausmo, bet jam toliau skauda. Pabandykit atsisakyti pieno ir glitimo turinciu produktu ir ziurekit, gal pageres su pilvuku
BRASKYTTT1 parašė:
Yra
Prisiziurekit ka valgote .jai nepades tai .Tai tada tarkites su savo mediku del vaistuku leliukui . Dar galit bandyti pagerti pati pankoliu arbata per jusu pienuka persiduos leliukui.
Silkverpe parašė:
Tai ir duokit, toks Jusu darbas dabar - ne guma, o kruti duotiJuolabiau jei svorio matomai maziau priauga tai tik KRUTI ir TIK JA duoti, o ne jokia soske...
Na mes nezinom kaip istikruju yra gal vaikas antiek neramus kad moteriske net nusipraust negali nuaiti ramiai .
Anemun parašė:
Na mes nezinom kaip istikruju yra gal vaikas antiek neramus kad moteriske net nusipraust negali nuaiti ramiai .
bet kai kurie komentarai mane pykdo. teisingai sakot, kad niekas is patarianciu nebuna ir nemato kaip mes vargstam su neramumais. kad ir ta mityba prisiziuriu, ir lasiukus duodu sab simplex su gerosiom bakterijom, vaikas is tiesu labai neramus. jei nemiega tai pastoviai verkia. nepaguldysi jo, visad ant ranku. paciai jau stogas vaziuoja. o jus sakot kad kas minute kaisioti jam kruti....tai as kaip sakant ir i tualeta nebenueinu....
lyg nereiktu namu tvarkyti, vyrui grizus is darbo vakarienes padaryt ar aplamai sau leist i vonia nueit nusipraust...tik maitinti ir maitinti
tai tuom norejau pasakyti kad kartais tas zindukas yra issigelbejimas kai vaika gali su juo siek tiek apraminti.
del maitinimo...kai jis tevalgo kokia 10-15min, as ji pakeliu atruginti, paskui siulau vel bet jis muistosi, verkia.aiskiai parodo kad nebenori....
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai