evellinkee parašė:
Va kaip vaiko burnyte atrodo.. pakomentuokit prasau
Nieko blogo nesimato.
O beje dėl pabalusių spenelių, gal Reino sindromas jei atgauna spalvą.
evellinkee parašė:
Va kaip vaiko burnyte atrodo.. pakomentuokit prasau
Nieko blogo nesimato.
O beje dėl pabalusių spenelių, gal Reino sindromas jei atgauna spalvą.
Amalfi parašė:
Ilona, štai geras straipsnis Jūsų atvejui (neišsigąskite pavadinimo, straipsnis Jums patiks): mamoszurnalas.lt/liepe-nepriaugti-ne-gramo/
Aciu;)
agna09 parašė:
Ar galima magnetini rezonansą zindanciai? Gal kam teko susidurti?
Galima.
Noriu ir pasidziaugti, ir paklausti mamyciu kai ko. Mano dziaugsmui jau antra diena maitinames tik mano pienuku!
Man tai pats didziausias pasiekimas. Taip didziuouosi savo dukriuku ir savim. Abiem uzteko kantrybes pereiti tik prie mp. Priminsiu, kad mes maitinomes misriai ;) Tai va. Tik visvien pagrindinis klausimas iskyla - na ar pakanka mazei pienuko, tiksliau skysciu? Zinau, kad turi buti ne maziau nei 6 sysiukai per para. Bet nuo kelintos dienos skaiciuoti tuos sysiukus? Mes dar maitinames ir kietu maistuku. Tiesa, siandien darzovienes neragavome. Tik obuoliuko truputi pavalge. Net vandenuko nedaviau siandien. Gal per si pereinamaji laikotarpi neduoti nei kosyciu, nei vandenuko ir sekti kaip jausis dukriukas? Ir ar mp maitinami vaikuciai maziau sysioja nei pm maitinami? Vienas galvos skausmas dingsta is musu gyvenimo, bet atsiranda kitas.
mazas_eziukas parašė:
Noriu ir pasidziaugti, ir paklausti mamyciu kai ko. Mano dziaugsmui jau antra diena maitinames tik mano pienuku!Man tai pats didziausias pasiekimas. Taip didziu…
Isrenkit vaika plikai ir ant palutes visai dienai, matysit tiksliai, kiek kartu pasisioja. Zindykit, kiek praso, ir nesukit galvos. Darzovienes keli saukstai ar gurksniukas vandens tikrai mazai pakeis situacija
evellinkee parašė:
Aciu uz patarimusgal dar kiltu kokia mintis del pienliges? Aprasiau situacija puslapyje pries
![]()
Na su šia liga nebuvau susidūrusi, tad nuo komentarų susilaikysiu.
zuikutia223 parašė:
Na manau su švirkštu geriau nei buteliuku. O mp suvirskinamas per 15-19 min. Tai vaikas gali prašyti ir prašyt... Per daug nebus.
Tai kad nesuvirškina per 15min, mažiausiai 1,5-2h virškina, kitaip po valandos neturėtų ko atpilti, jei būtų suvirškinęs..
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai