1000ir1naktis parašė:
Na su pirmu svarsciau klinikas, bet gime ankstukas, tai jau ne iki to buvo, bet Vilniuje viska super per gimdyma sustrategavo Daubaris, va kad liecia profesini klau…
Tas Daubaris...net ir santarose jis yra 😨😫😢
Santariškių g. 2, Vilnius, Vilnius1000ir1naktis parašė:
Na su pirmu svarsciau klinikas, bet gime ankstukas, tai jau ne iki to buvo, bet Vilniuje viska super per gimdyma sustrategavo Daubaris, va kad liecia profesini klau…
laurora parašė:
Man atrodo pagrinde Santarose ir dirba 🤔 Bet is profesines puses nieko negaliu sakyt, puikiai viska sustrategavo su prieslaikiniu gimdymu, su insulinu, cukralige. Ko nepasakyciau apie antra gimdyma, bet uztat atmosfera per antra buvo super 😄 Bet man aisku svarbu sveikata, nes jei cukraus nesuziures tai jokia atmosfera nepadeda 😬
1000ir1naktis parašė:
Man atrodo pagrinde Santarose ir dirba 🤔 Bet is profesines puses nieko negaliu sakyt, puikiai viska sustrategavo su prieslaikiniu gimdymu, su insulinu, cukralige. K…
Idomu,kodel jis mane is Utenos i santaras issiunte su gd ir pats neapsieme? Be to jis man chamas yra. Papuolimas pas ji kelia stresa. Tad galvoju,kad jei nenutekes vandenys,vis gi kauna rinktis
laurora parašė:
Idomu,kodel jis mane is Utenos i santaras issiunte su gd ir pats neapsieme? Be to jis man chamas yra. Papuolimas pas ji kelia stresa. Tad galvoju,kad jei nenutekes …
Sunku pasakyti.. Bent su pastoviy diabetu tik 3 lygio ligoninej leidzia gimdyt, gal ir su GD taip. Na taip, reikia rinktis tai, kas paciai ramiau atrodo 🌸
Marry parašė:
O Santarose taretes su gydytojais pas ka gimdyti?
Ne
Liepa321 parašė:
Sakykit, o kaip su lankymo valandomis jei negaunat privacios palatos? Kada vyrai gali ateiti ir ar tiesa kad tik pas viena moteri leidzia vyra, o veliau pas kita?
Iseiginem ir svenciu dienomis 11-13val ir 17-19val o darbo dienomis tik 17-19val. Po viena zmogu i palata ir vaiku iki 14 metu neileidzia.
Alisan parašė:
Iseiginem ir svenciu dienomis 11-13val ir 17-19val o darbo dienomis tik 17-19val. Po viena zmogu i palata ir vaiku iki 14 metu neileidzia.
Bet viskas priklauso nuo sargo, nes į gretimą palatą kasdien ateidavo tėtis su kokių 3-4m vaiku ir šiaip koridoriuose girdėjosi praeinančių vaikų balsai
Spanguole. parašė:
Bet viskas priklauso nuo sargo, nes į gretimą palatą kasdien ateidavo tėtis su kokių 3-4m vaiku ir šiaip koridoriuose girdėjosi praeinančių vaikų balsai :)…
Taip nuo apsauginio priklauso ir dar ziurint kokios akuseres dirba. Vienos ileidzia o kitos ne.
22 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai