LiepaAura parašė:
mano panike siand ziauriai geros nuotaikos,dar jauciu tokios nera buve,jokio zyzimo be reikalo,uztenka i ja atsisukti,o ji tuo sypsena ismeta,kad taip dazniau butu![]()
kai viskas gerai, ko zyzti
LiepaAura parašė:
mano panike siand ziauriai geros nuotaikos,dar jauciu tokios nera buve,jokio zyzimo be reikalo,uztenka i ja atsisukti,o ji tuo sypsena ismeta,kad taip dazniau butu![]()
kai viskas gerai, ko zyzti
metise parašė:
na rashe kad visa diena sika, tai taip supratau kad tryda...![]()
zinok nebutinai
lenute parašė:
kai viskas gerai, ko zyzti![]()
ir kitom dienom atrodo viskas gerai,bet zyzia,matyt ne nuotaikoj budavo
Mano mazylis visada taip,zyzia,kai tik yra kazkokia beda...o taip tai tyluma ramuma,guli ant lavinimo kilimelio ir moko juos gyventi,krykstauja,paniurzgia,vel pasijuokia
arba vibro kedutej supuojas linguojas apsipatenkines,aplinka stebi...pakalbini pakalba ir su mumis...Bet kai yra kas nors negerai,tai turi problema spresti greitai,nes letai mums neiseina,namai skleidzias kaip priklauso,jei is karto nesupratau,ko Dovydas nori tuo momentu...
Is tikruju esu pastebejus,kad kaip as jauciuosi,tai taip ir mazylis jauciasi... Esam 2in1
lenute parašė:
vat ir as prie jusu rato prisijungiunors vyras namuose, vis tiek ner kas veikti, burba jis ant manes, kad to, ano nepadarau. oj, uzkniso viskas. apie isejima is namu irgi svajoju. jus gal paciuose miestuose gyvenat, galit nors iki parduotuves islekt, o pas mus net parduotuves ner, iki jos reik vaziuot, teisiu neturiu, autobusu nesinori. tai vat ir leidziu dieneles - visos vienodos.
vat sian grizo mano brangusis is darbo, iskart klausimas - valgyt padarei? iskart prie puodu. manes ner, vaiko irgi. paede, taip lekstes ant stalo ir liko, blin, ir stoves jos ten, netvarkysiu. o pats isitaise ant sofkutes telika ziuri. jau koki menes kambary ant palanges stovi viena lekste - mat valge lovoje, dabar NERA KAM jos isnesti, tai kad tuscia nedulketu, sudetu ten viska, ka randu po lova (is jo puses)... blin, gerai isitaise. nereikia nei indu plaut, nei kambariu tvarkyt, nei vaika ziuretir isvis atrodo, kad vaikas kaimyno, o ne jo.
sakau jam - pabuk su vaiku, as einu rubeliu sutvarkyti, ir ka jus manot, vaikas kaip pradejo klykt....galvoju nuramins kaip nors, o kur gi, vaikas net melynas pasidare....o tas sedi sau kaip kelmas, glosto ji. Blin, paimtu ant ranku, panesiotu, padainuotu jam....as vaika tik ant ranku paemiau, tas iskart nusiramino. o dar burba ant manes, kad as dienom nieko nedarau, tik telika ziuriu, o galeciau nors darza nuravet ir namuose ka protingo nuveikti. Anksciau kazkaip nekreipdavau i jo pasakymus demesio, o dabar ziauriai nervina.
Kantrybes tau Lenute
... As isivaizduoju kaip turetu bti sunku,nes mano drauge su panasiu vyru gyvena ir dar jam dvi dukras augina... Kartais man sunku suprasti toki seimos modeli... bet visko buna visko reikia... Tau tik medali galeciau uzkabinti uz kantrybe
Daliasun parašė:
Lenute - pas mane situacija identiska....![]()
![]()
nuo to as baigiu i depresija ipulti.....![]()
ziauriai per smegenis duoda......![]()
as jau matyt buciau paskendusi depresijoj...
isproteciau...
metise parašė:
kokiu pavadinimu vitamina d geriate?
mes Aquadetrim
Cera parašė:
as jau matyt buciau paskendusi depresijoj...
isproteciau...
![]()
as jau buciau issiskyrusi arba net nesituokusi
tokius vyrus uz riesutuku ir ant sakos,labai slapios
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai