sva_ru parašė:
Na, jei jau prisidirbau - vadinasi bus antras![]()
tai jau ziniu lauksim
sva_ru parašė:
Na, jei jau prisidirbau - vadinasi bus antras![]()
tai jau ziniu lauksim
LiepaAura parašė:
gerai cia pasakyta![]()
o kiek sveria jau tavo pupuliukas?![]()
Nezinau tiksliai, kiek sveria, ryt einam antra skiepuka gaut, tai ir pasvers tuo paciu....Jauciu, kad nemazai sveria, nes tik valgo ir miega, miega ir valgo
na, dar rekt nepamirsta...
mishelle parašė:
joa, su veidrodziu ir mums linksma![]()
o tai taip beveik visa diena ant ranku?
manajai ir viskas greit atsibosta,bet va ant ranku jei viskas idomu visur dairosi,juokiasi kaip guguoja,rankinukas mano tikras
Rasvila parašė:
manajai ir viskas greit atsibosta,bet va ant ranku jei viskas idomu visur dairosi,juokiasi kaip guguoja,rankinukas mano tikras![]()
O va mano mazius tik i lauka nori eiti. Ryte atsikelia, pabunam valandele kambaryje, o paskui visa diena iki vakaro buname laukelyje. Jei buname namuose tai jo niekas nedomina, net ant ranku negerai. O va lauke nereikia jokiu ranku viskas ciki ir vezime, bi tik lauke.
rigvita parašė:
O tai ka tu vaiko nepakeli, neguldai ant pilvo ir t.t. Idomiai cia augini, jei vaikas tik ant nugaros guli.
jo ir valgyt neduodu
mishelle parašė:
tai jau ziniu lauksim![]()
As laaaaabai, tikiuosi, kad neprisidirbau
O jei jau taip atsitiko,tai nepergyvenkit
TD butinai pasipasakosiu
vanileeea parašė:
laba ryteli mamytes, o va toj grazioj nuotraukojradau gera atradima, bodziuka su pirstinytem. Mano vaikas is po nakties ledinem rankytem atsikelia. Reiks tokiu bodziu nakciai renkt. Nes pirstinukes jau senai isveziau i soda.![]()
O cia toki atradima ir as radau. cia bodziukas ale suknyte, apacioj kiaura ir guma iverta. toks ilgas. gal aiskiai parasiau
labai super
sva_ru parašė:
As laaaaabai, tikiuosi, kad neprisidirbau![]()
O jei jau taip atsitiko,tai nepergyvenkitTD butinai pasipasakosiu
![]()
Na jei ka tai abi auginsim pametinukus,nes vakar mums atsitiko UPS
Mes irgi norim nedidelio skirtumo tarp vaikuciu,bet vat beda tame,kad as nescia buti vel nebenoriu
Kiek skaitinejau,kad dauguma noretu vel buti nescios,o as vat galeciau gimdyti ir gimdyti,bet kaip tuos nestumo menesius pratemti reiks kada nors neisivaizduoju,man per ilgai buvo 9,5 men buti nesciai
Redute parašė:
Na jei ka tai abi auginsim pametinukus,nes vakar mums atsitiko UPS![]()
Mes irgi norim nedidelio skirtumo tarp vaikuciu,bet vat beda tame,kad as nescia buti vel nebenoriuKiek skaitinejau,kad dauguma noretu vel buti nescios,o as vat galeciau gimdyti ir gimdyti,bet kaip tuos nestumo menesius pratemti reiks kada nors neisivaizduoju,man per ilgai buvo 9,5 men buti nesciai
![]()
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai