salele2 parašė:
www.dentinox.co.uk/products/infant-colic-drops.ashx
na,bet si tuos lasiukus kaip nenoriai maziukas ragauja ,na skonis neismaloniausiu,bet labai padeda
salele2 parašė:
www.dentinox.co.uk/products/infant-colic-drops.ashx
na,bet si tuos lasiukus kaip nenoriai maziukas ragauja ,na skonis neismaloniausiu,bet labai padeda
rama1005 parašė:
Mums siandien du menesiukai![]()
![]()
![]()
Sveikinimai graziajam berniukui!
Džene parašė:
Sveikinimai graziajam berniukui!![]()
![]()
![]()
aciukas
rama1005 parašė:
aciu![]()
Sofija sveikina su antru menesedieniu
Noriuciuke parašė:
Sofija sveikina su antru menesedieniu![]()
aciu aciu
nematoma123 parašė:
Aliana siandien visa diena nemiega,neverkia bet va dairosi ir nemiega.Kaip tokia mazyte gali nemiegoti visa diena?Su vyru pasikeisdami mikdome bet neuzmiega.Pavalgo,rodos miega,tik padedame i lopsi akys vel stacios ir taip visa diena!
Sveika įstojusi į mano klubą.
maniškė taip jau kelinta savaitė. vakare aišku siaubas, kokia būna nusivariusi, bet... dieną užmigdyti be šansų. Pradėjome į lauką eiti (šiandien pirmą kartą jau 1 val.), tai gal nors tiek pamiegos...
O mano pupa kaip tik labai daug miega, nakti ir po 6-7 valandas praparpia. O diena pavalgo, maksimum pusvalandi pabudrauja, gera pabuna, o tada dudos prasideda, reikia mamos ranku ar i vezima, pradeda tada snuduriuoti ir luzta dar kokiom 2-3 valandom ir taip iki pat vakaro. Siandien is vis per para laiko tik keturis kartus valge, dabar sedziu ir nezinau ka daryti, zadint ar ne nes jau vel beveik keturias valandas nevalgius
apetitu nesiskundzia, slogute praejo, sisioja daug, temperaturos neturi, gal cia normalu jai taip, nes jau prisigalvoti pradedu visko
nematoma123 parašė:
Aliana siandien visa diena nemiega,neverkia bet va dairosi ir nemiega.Kaip tokia mazyte gali nemiegoti visa diena?Su vyru pasikeisdami mikdome bet neuzmiega.Pavalgo,rodos miega,tik padedame i lopsi akys vel stacios ir taip visa diena!
Musiske irgi gyva visa diena. Pennkias min. nusnusta po valgymo pavirskinimui, o taip tai ir man neisejo uzmigdyti. Gal, kad auga tai ir ispudziu daugiau reikia...
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai