Gintare.choliniene parašė:
gimem 3,270 ir 54 cmjus ?
Mes truputi storesnes buvom 3790g ir 52cm, bet nuo pat gimimo ji man mazai valgo tai ligonineje isbuvom 6 dienas, nes mazei svoris nukrito, o ir geltute turejom
Gintare.choliniene parašė:
gimem 3,270 ir 54 cmjus ?
Mes truputi storesnes buvom 3790g ir 52cm, bet nuo pat gimimo ji man mazai valgo tai ligonineje isbuvom 6 dienas, nes mazei svoris nukrito, o ir geltute turejom
salele2 parašė:
aciu matyt teip turejo but nujauciau gal.kad mergyte gali but bet maniau kad bus bernas o kaip pilvas pradejo rysket ir labia greitai tai pilvo forma buvo visaik ki…
"ar rimti"
Kaip smagu susilaukti to apie ka svajoji
zinoma myli ka beturetum, bet kai svajones pildosi nerealus jausmas
Pas mane jau pilnas seimos komplekciukas
tai gal jau ir uzteks, nors kazkur giliai sirdy gal ir noreciau trecio
bet dabar butu per anksti, o kai praauginsim dukryte kazint ar benoresiu gizti prie to pacio...
mazulielis parašė:
Mes truputi storesnes buvom 3790g ir 52cm, bet nuo pat gimimo ji man mazai valgo tai ligonineje isbuvom 6 dienas, nes mazei svoris nukrito, o ir geltute turejom![]()
mes irgi ilgokai isbuvom nes tik pries israsant po 3 paru pastebejo geltute
Džene parašė:
"ar rimti"![]()
Kaip smagu susilaukti to apie ka svajoji
zinoma myli ka beturetum, bet kai svajones pildosi nerealus jausmas :skraidau-padebesiai…
jo turi ateit toks jausmas tartum pirmo vaikucio noretum o man jis buvo net 3 kartus ir pats protas sako uzteks,netodel del financines ar seip problemos ar ko bet pats proto jausmas sako turi tris grazuoliukus
Kažkaip čia žiūriu visos daugiavaikių šeimų vaikai...
Aš irgi turiu tris seses. Norėčiau ir aš dar vieno leliuko, bet vėliau.
Kažkaip tik po gimdymo susidūriau su ta "baime pastoti". Visą gyvenimą laikiausi principo, kad jeigu užkibs, vadinasi lemta.
Dabar - ai gal nereikia.
shipra parašė:
as tai noriu iki tricoko (man 2susisukt dar su vienu ir poto uzdaryt fabrikeli
![]()
as visada sakydavau bus trys, du tevynei vienas man
ir mano tete sakydavo bus trys - du tevynei vienas mums, bet gavosi kad vienas tevynei kitas mamai
(cia apie broli, nes didelis kaip kumelys, o be mamytes ir tevelio dar nieko negali)
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai