gintare2222 parašė:
sveikutes ar galiu ir as junktis prie jusu.Siaip esu is Siauliu,tik siuo metu randuosi Siaures airijoje,bet daznai bunu Siauliuose del mokslu
sveika, sveikinam prisijungus
gintare2222 parašė:
sveikutes ar galiu ir as junktis prie jusu.Siaip esu is Siauliu,tik siuo metu randuosi Siaures airijoje,bet daznai bunu Siauliuose del mokslu
sveika, sveikinam prisijungus
Aimee parašė:
kaip suprantu, jie kazkokie hormoniniai... kaip sakiau, maudzia man pastoviai, tai gal del to juos skiria, kad kas neatsitiktu... sake gydytoja, jie padeda vaikueliui isitvirtinti gimduteje ...
pasidziaugsiu, siandien nusipirkau kelnes nestukems, kokios patogios, negaliu atsidziaugt..ir kas svarbiausia, kad iki pat pabaigos tarnaus... dabar ,aisku, daugiau del patogumobet veliau, tai labai pravers, pilviukui silta bus, neplonos ..na labai liuks. ruosiuosi darbui, pirmadieni i kancias jau
tai vat. o ta parduotuve tai vienintele siauliuose ir yra, tilzes gatvej, raudoni namai kur, netoli parduotuves "vaikutis"
oj, kiek cia prirasiau
kaip tau dienele praejo?
žinau tą parduotuvę :)) užjaučiu dėl darbo, nes dabar neįsivaizduoju kaip dirbčiau... visą dieną pragulėjau, išskyrus tada, kai gaminau pietus. kas įdomiausia, mane labiau pykina vakare, šiandien pirmą kartą apsivėmiau
ir šiaip jėgų nėra, net baisu..ir dabar slenku į lovą, ka sman nebūdinga
Sveikutes,
Jei trumpai apie save,tai cia bus pirmas mano vaikelis,nors nestumas jau 2,tik pirmas baigesi nesivystanciu
po to seke labai ilgai 3 metus trukes gydymas ir va daba auginu angeliuka pilvelyje.Tik si kart labai turiudidele baime.Pirma vizita turesiu spalio 13 d,tai tada ir suzinosiu ar viskas gerai,na tikiuosi kad taip ir bus.
lolitux,mane ir labiausiai pykina vakarais ir taip silpna buna,kad nieko nesinori.Tai siuo metu as turiu bilioteni ir nedirbu,net neisivaizduoju kaip padirbciau su tokia savijauta.Sugebu tik lovoje guleti,bet ir tai labaisunku.Na ko nepadarysim del savo zirniuku.
lolitux parašė:
žinau tą parduotuvę :)) užjaučiu dėl darbo, nes dabar neįsivaizduoju kaip dirbčiau... visą dieną pragulėjau, išskyrus tada, kai gaminau pietus. kas įdomiausia, mane labiau pykina vakare, šiandien pirmą kartą apsivėmiauir šiaip jėgų nėra, net baisu..ir dabar slenku į lovą, ka sman nebūdinga
![]()
Na ka , sveikinu su pirmu vemuku
buvo pirmas bus ir daugiau
o gal ir ne kas cia zino ;) va va, as irgi ne is tu gulinejanciu, daugiau aktyvi buvau pries nestuma, o dabar kaip tu sakai, nieko visiskai nesinori tik guleti... kaip kokia kempine jauciuos
einu siandien veiduka palepinsiu salone, kokia drekinimo procedura pasidarysiu, reikia atsviezet pries darba...
gintare2222 parašė:
Sveikutes,
Jei trumpai apie save,tai cia bus pirmas mano vaikelis,nors nestumas jau 2,tik pirmas baigesi nesivystanciupo to seke labai ilgai 3 metus trukes gydymas ir va daba auginu angeliuka pilvelyje.Tik si kart labai turiudidele baime.Pirma vizita turesiu spalio 13 d,tai tada ir suzinosiu ar viskas gerai,na tikiuosi kad taip ir bus.
lolitux,mane ir labiausiai pykina vakarais ir taip silpna buna,kad nieko nesinori.Tai siuo metu as turiu bilioteni ir nedirbu,net neisivaizduoju kaip padirbciau su tokia savijauta.Sugebu tik lovoje guleti,bet ir tai labaisunku.Na ko nepadarysim del savo zirniuku.
Gintare, o tu biuleteni pas seimos gydytoja emei? kuriam laikui? as nezinau, ka daryt, ziuresiu, kaip pirmadieni man seksis, nes dabar turejau irgi biuleteni, bet persalus buvau, tai visas tris savaites ir pragulejau lovoj, o va pirmadieni i darba, bet savijauta nepavydetina ir bijau net pagalvoti... tik va dar vienas klausimas, dekretas man rods stipriai nukencia, jei visada biuleteniam esi.. ? kokia ten situacija, gal kas zino? kaip skaiciuojasi, ar imami metai pries nestuma ir tada tie 70 ir 40 procentu skaiciuojami ar ir nestumo menesiai dedasi i kruva ir skaiciuojasi bendras atlyginimas... jei taip, tai nekas tada, nes per bliuleteni, tai graudus atlyginimas pasidaro
pasakokit, kas zinot situacija
Gintare, tikime, kad tavo lėliukui viskas bus gerai, šalin blogas mintis
pas kokią gydytoją eini?
Aimee, dėl apmokėjimų tai ir aš nelabai suprantu , bet turiu tel vienos sodros darbuotojos, kuri man viską labai aiškiai išaiškino ir sakė, galiu duoti, ji daug metų dirba su motinystės išmokom. pas mane pačią tokia keista ta situacija, tai nežinau kaip bus su tom pašalpom, stažo sakė kai[pir užtenka tiek tiek, kad turėsiu prieš dekretą bent keliom sav įsidarbinti, kad būtų kas mane į dekretą išlaidžia
lolitux parašė:
Gintare, tikime, kad tavo lėliukui viskas bus gerai, šalin blogas mintispas kokią gydytoją eini?
Aimee, dėl apmokėjimų tai ir aš nelabai suprantu , bet turiu tel vienos sodros darbuotojos, kuri man viską labai aiškiai išaiškino ir sakė, galiu duoti, ji daug metų dirba su motinystės išmokom. pas mane pačią tokia keista ta situacija, tai nežinau kaip bus su tom pašalpom, stažo sakė kai[pir užtenka tiek tiek, kad turėsiu prieš dekretą bent keliom sav įsidarbinti, kad būtų kas mane į dekretą išlaidžia
Butu labai faina gauti ta telefoniuka, pasiskambinciau ir paklausineciau... gal geriau i asmenine zinute ji atsiusk ;) aciu labai
kaip rytas? savijauta?
Aimee parašė:
Butu labai faina gauti ta telefoniuka, pasiskambinciau ir paklausineciau... gal geriau i asmenine zinute ji atsiusk ;) aciu labaikaip rytas? savijauta?
tai galiu rašyti čia, nes čia paprastas telefonas, aš jos nepažįstu, tiesiog man ją rekomendavo, tai kam reikia dėl pašalpų konsultuotis , gali visos skambinti:
Aušra-841 383471
truputi pykina, tai stengiuos kuo nors burną užkišti, tikiuosi šiandien laukan lįsti, nes jau vaiko gaila, kad tiek apsileidau
o kaip taviškė? beje, o kur dirbi, jei nepaslaptis?
lolitux parašė:
tai galiu rašyti čia, nes čia paprastas telefonas, aš jos nepažįstu, tiesiog man ją rekomendavo, tai kam reikia dėl pašalpų konsultuotis , gali visos skambinti:
Aušra-841 383471![]()
truputi pykina, tai stengiuos kuo nors burną užkišti, tikiuosi šiandien laukan lįsti, nes jau vaiko gaila, kad tiek apsileidau
o kaip taviškė? beje, o kur dirbi, jei nepaslaptis?
![]()
ot aciu, reikes ryt pasukti jai
as tai sianakt labai sunkiai, ketvirta pabudau ir iki 5 virtuvej prasedejau, pykino smarkiai... ir dabar dar lovoj, dziuveseliu su vandeniu uzvalgiau, ir guliu kompa apsikabinus, laukiu, kol pageres
reiktu eit suni isvest, nes jau pypauja
Dirbu kazino....
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai