santukas parašė:
ogo kaip fainaias per visa kambary padariau
![]()
Aš pirksiu tą puzlinį kilimą per kambarį kad būtų, nes šaltos grindys pas mus
santukas parašė:
ogo kaip fainaias per visa kambary padariau
![]()
Aš pirksiu tą puzlinį kilimą per kambarį kad būtų, nes šaltos grindys pas mus
Nonita03 parašė:
Aš pirksiu tą puzlinį kilimą per kambarį kad būtų, nes šaltos grindys pas mus![]()
Mes turim super daiktas
o ir šilta ant jo
tikpasilik parašė:
Kavą tai leidžiu sau seniai po porakart per dieną ir tokią kokią mėgstu: juodą, stipria, be cukraus![]()
Ne durną, o rūpestingą
Mano vyras mane irgi išmestų, bet aš balkonan einu, o jis dirba, arba, jei su draugėm, tai irgi jo nebūna
tikpasilik parašė:
Kvailas draugas... Nesidomi dukrele ir dabar?
Ne nieko,jokiu ziniu is jo neturim isejo pas kita.As ir pavarde savo daviau,bet DNR darausibelimentus tegul moka.
Nonita03 parašė:
Aš pirksiu tą puzlinį kilimą per kambarį kad būtų, nes šaltos grindys pas mus![]()
Pas mus irgi... aną žiemą ant grindų 8 šilumos būdavo... tai šią sav. jau žinosim, ar kraustomės, ar gyvensim ant lovų
na apie alkoholi ir rukyma...tai niekada nerukiau,tai ir nera jokiu problemu atsisakyt
o del gerimo tai nei laso neisgeriau nei nestumo metu,nei kol maitinu,sirdis neleidzia...as sau taip sakau jei noresi gert,nemaitink...cia tik mano nuomone
o maitint zadu ilgiausiai iki gruodzio,nes sausi turiu gryzt i darba...
irmuleee parašė:
na apie alkoholi ir rukyma...tai niekada nerukiau,tai ir nera jokiu problemu atsisakyto del gerimo tai nei laso neisgeriau nei nestumo metu,nei kol maitinu,sir…
gert ir paragaut man asmeniskai du skirtingi dalykai.Dabar prasides,kad geriam
Aivute parašė:
Mes turim super daiktaso ir šilta ant jo
![]()
Mes irgi turim, tik mažutį nupirkus pradžiai
Jinta parašė:
Ne durną, o rūpestingąMano vyras mane irgi išmestų, bet aš balkonan einu, o jis dirba, arba, jei su draugėm, tai irgi jo nebūna
![]()
Kur tas rūpestis, jei pats rūko. Ir kai laukiaus mašinoj rūkydavo prie manęs... ir nieko nepasakysi jam.
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai