simushka83 parašė:
O kokios?![]()
pvz. silpni be galo dantys. neliko netvarkytu,jau vos isdyge gedo
simushka83 parašė:
O kokios?![]()
pvz. silpni be galo dantys. neliko netvarkytu,jau vos isdyge gedo
sidabriukas69 parašė:
pvz. silpni be galo dantys. neliko netvarkytu,jau vos isdyge gedo![]()
Liudna, o ka jau nieko nebepakeisi...
vabaliuke parašė:
kur ta slapta jusu grupe?![]()
Lapkritinukai 2013
sidabriukas69 parašė:
pvz. silpni be galo dantys. neliko netvarkytu,jau vos isdyge gedo![]()
Taip galejo nutikti ir del naktiniu maitinimu..
enziuke parašė:
Taip galejo nutikti ir del naktiniu maitinimu..
Teisybė. Nereikia per daug klausyti ir kreipti dėmesį į tokią neigiamą informaciją. Pagalvokit, kad jei ne šitie antibiotikai, kuriuos šiuolaikinės mamos taip neigiamai vertina, tai mirtingumas būtų milžiniškas. Aš visai nesu nenusiteikus prieš antibiotikus, nes tai kartais yra vienintelis vaistas
sidabriukas69 parašė:
kas cia per nesamone, vaikui antibijotikus girdyt...gal tada pas jus ne dermatitas????
airei nustate egzema ,o lietuvei patvirtino dermatita, kai vaiko veidas buvo nusetas zaiszdom nuo kasymo, man pasake,kad tai vienintele iseitis..
loneda parašė:
airei nustate egzema ,o lietuvei patvirtino dermatita, kai vaiko veidas buvo nusetas zaiszdom nuo kasymo, man pasake,kad tai vienintele iseitis..
Aš žiūriu, kuo toliau, tuo baisiau tam pasaulyje...kas antras vaikas jau su tuo atopiniu vaikšto... mes gyvenam Norvegijoje, tai čia ir astma jau normalu jiems... Nežinau, ar čia juos universitetuose moko, kad sirgti normalu... kažkoks siaubas... Pas gydytojus lauki po mėnesį,kad priimtų, o kai priima sako nieko tokio tepk su alyvuogių aliejum
O vaikui alergija belenkokia išsivystė
debilai, kitaip nepavadinsi...geriau jau nesirgti išvis...
aniutelka parašė:
labas mamytes kaip jusu maziukai?
Ateikit i Lapkritinukai 2013 uzdara grupe
13 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai