2015.01.03 01:02 (prieš 11 m.)
Mane irgi baisiai saldumynai traukia... siaubas kazkoks. Kazkuriuo nestumo metu i ju puse net negalejau paziureti. Nestumo pabaigoj buvau pamisusi del sokolado, o dabar belenkas bile kad saldu...
ant svarstykliu bijau lipti... buvau priaugus 20, iki kol nenuvaziavau pas mama, like buvo 3. O mama atpenejo tai kaip reikiant...
vakar vyras nupirko tortuka klecko 2 men pamineti. Tai jis suvalge gabaleli, o kas liko as vat katik damusau... visa tortuka per para...
paprastai nespeju pavalgyti, tai sakau, gal cia organizmas reikalauja "greitos energijos", nes vaikas vel issimuso is veziu ir naktim nebemiega. Sianakt 3 valandas vel temiegojau...
Maniskis tai auga i ilgi... Jau 68 nesiojam. Pries Kaledines keliones nusipirkau atsargai kelis rubelius 68, tai per ta savaite taip mazius pasitempe, kad siuo metu tik tie keli ir tenormalus. Kiti, 62, jau issitempia, kai vaikas kojas istiesia. Pats visas toks lieknas, tik zandai dideli, kvadratiniai...
man ir dziugu ir liudna kai tuos rubelius isauga.. jau toks visas didelis tas mano vaikas, i glebi nebetelpa...