tyuiop parašė:
Kokia mažutė mergytė. Kiek sveria?
6700;]
tyuiop parašė:
Kokia mažutė mergytė. Kiek sveria?
6700;]
as taip pat esu kuda, svoris vel grizes koks buvo pries nestuma, nors jau ir antras vaikutis ir metu ciut daugiau nei 20
daug kas sako atrodau salia vaiku kaip sese o ne kaip mama
sutinku kad protingas vyras myles tokia kokia esi nes jam neturi but pirmas faktorius isvaizda, bet nepamirskim kad jie myli akimis, ir lepinkim savo vyrus kol galim, o be to manau reik kazkiek prisiziuret save ne del kitu o visu pirma del saves ;) as niekad nieko nedariau del kazko kito, man svarbu paciai gerai jaustis, o kai gerai atrodau tai ir savijauta paciai geresne, ir aplinkinius dziuginu gera nuotaika
jjoollii86 parašė:
na mamytes tai kaip jums nakteles praeina? na mano vis sunkiau ir sunkiau, siandien atrodo visai nemiegojau, keliasi, verkia, zyzia, vaje vaje, papa vieno to kisu t…
Sianakt kazko zirzge ir mano vyriokas. Uzmiega vel girdziu verkia ikisu soske tai 5minutem vel verkia pavalge uzmigo gal valandai ir vel verkt pradejo galu gale pasiiemiau pas save i lova tai nurimo.
jjoollii86 parašė:
na mamytes tai kaip jums nakteles praeina? na mano vis sunkiau ir sunkiau, siandien atrodo visai nemiegojau, keliasi, verkia, zyzia, vaje vaje, papa vieno to kisu t…
Labas mano vaikis nakti ismiega gerai, nuo 23 iki 8 keliasi kelis kart atsigert arbatos ir vel uzmiega, bet va diena tai zyzia beveik be sustojimo uzmigdau prabunda po 20 min po valandos vel verkslena
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai