vitama parašė:
Sveikos mamos, patarkit del autokeduciu. Baigiam isaugt kedutes iki 18 kg ir ieskom kitu noretusi kad butu iki 36 kg ir atsilenktu nugarytes
Mes įsigijome cybex s-fix isofix
vitama parašė:
Sveikos mamos, patarkit del autokeduciu. Baigiam isaugt kedutes iki 18 kg ir ieskom kitu noretusi kad butu iki 36 kg ir atsilenktu nugarytes
Mes įsigijome cybex s-fix isofix
Sveikos... Kaip atpratinot mažiukus nuo pampersų naktimis? Ar ismiega sausas visą naktį ir tik ryte keliasi ant puoduko? Ar keliat naktim kad pasisiotų? Mes negeriam 2-3h iki miego ir vistiek naktį reikia 2 kartus žadinti kad nueitų ant puoduko, nes jei ne, naktį visas šlapias būna...
kurilovic.diana parašė:
Sveikos... Kaip atpratinot mažiukus nuo pampersų naktimis? Ar ismiega sausas visą naktį ir tik ryte keliasi ant puoduko? Ar keliat naktim kad pasisiotų? Mes negeria…
Neatpratinom, ir kazkaip prievartiniu budu nesiruosiu atpratint. Isaugs
Kaip per prievarta ant puodo nesodinau, pradejo savarankiskai sedet, taip pat ir cia darysiu
Nakti jis ir geria, nes jei neatsigeria, nemiega, galiausiai i darzeli vedamas verkia ir buna be nuotaikos. Pabandem, nesigauna niekas, nekankinam vaiko
Jei nori, vadinasi jam reikia. Dedu sauskelnes nakti, ir pakeist tenka, lova su neperslampama paklode, dar patiesaliukais, ir dzin
Vistiek jie dar maziukai, buna uzsizaidus sveciuose pamirsta puoda, tai ka ten apie nakti mums kalbet
kurilovic.diana parašė:
Sveikos... Kaip atpratinot mažiukus nuo pampersų naktimis? Ar ismiega sausas visą naktį ir tik ryte keliasi ant puoduko? Ar keliat naktim kad pasisiotų? Mes negeria…
mes jau nuo pavasario be pamperso tiek diena tiek nakti. tiesiog pradejo sausu pampersu atsikelti, tai ir nebedejom. bet keliam viena karta per nakti pasisiot, nes jei ne - daznai prisisioja. nu nieko, isaugs
Supratau, galvojau kad čia baisu labai kad 3 m vaikas naktį su pampersu miega🙂 nes drauges berniukas nuo 3 metu jau naktį be pampiu miega ir ismiega naktį sausas, arba atsikelia pats į wc, nors ir daug vandens geria 🙂 tai kažkaip galvojau kad aš kažką blogai darau, ar uzleidau šį reikalą...
kurilovic.diana parašė:
Supratau, galvojau kad čia baisu labai kad 3 m vaikas naktį su pampersu miega🙂 nes drauges berniukas nuo 3 metu jau naktį be pampiu miega ir ismiega naktį sausas, a…
Nuo vaiko priklauso, visiems skirtingai juk. Va jei 3metis dienom butu su pampersu, tada negerai jau, bet nakti nematau nieko blogo. Maniskis ir siaip sunkiai miega, tai jei dar kelciau sisiot, tai butu sakes visai
kurilovic.diana parašė:
Dar miega su pampersu,bet jeigu rimto reikalo nori i ji niekada nedarys tik sysiu,tai faktas kad dar nesuvokia jog ir sysiu galima atsikelt ir paprašyt kad nuevstu iki wc
kurilovic.diana parašė:
Ir darzelyje ir namuose miego metu dedam dar sauskelnes. Per pietus visada sausas atsikelia, o nakti visada pilnas, bet ryte atsikelia ir sako jog nori, bet nakti nesisako.
Bet mes isvis dar tik pora men diena be sauskelniu tai apie nakti dar nesvarstau😊
Čia tikrai nuo vaikų priklauso, mano vaikai nuo 2.5 metu nei dieną nei naktį nei per pietų miega neprisidaro, labai lengvai nuemem sauskelnes ir praktiškai iškart buvo be avarijų ir nuo to pačio momento nei per pietus nei nakčiai nedaro ir nesikelia, ismiega visą naktį 👏 žinoma būna avarijų, tarkime jeigu dieną arbūzo mažai valge ir pan. 😀 Specialiai nieko nedariau, tiesiog tokie vaikai, kitiems šitas procesas labai sunkiai einasi ir gali ir ant galvos stovėti o jis kaip vare į kelnes taip ir tebevaro 😀 pradėjom į darželį tik nuo 3 metu eiti ir nebūna jokių bėdų ir ten su toletu. Tiesa mano nėra dideli gerikai, čia kaip rasite kad vien per naktį 200-300 išgeria tai o wow, mano mažai vandens geria iš esmės, bet per prievarta irgi jo aš gi neikisiu, tai palieku taip kaip yra 😊 čia gal dar kitiems įprotis yrap o misinuko, mano vaikai nuo 2 mėn naktimis nebesikele valgyti ir nieko aš jiems nedaviau daugiau tai jau seniausiai yra įprotis naktį tik miegoti, nei valgyti nei gerti nei sisioti 😀 bet bunda kasnakt bent kartą- tris kartus vistiek dėl ko nors 😊