Restra parašė:
As kaZkaip galvoju jokio skirtumo ar 37 ar 40, juk organizmai skirtingi, be to ir pastojimas klausimas kada tiksliai buvoas sulaukus 37 sav. buciau visiskai ram…
aš irgi kažkaip nebesijaudinčiau jau 37sav
Restra parašė:
As kaZkaip galvoju jokio skirtumo ar 37 ar 40, juk organizmai skirtingi, be to ir pastojimas klausimas kada tiksliai buvoas sulaukus 37 sav. buciau visiskai ram…
aš irgi kažkaip nebesijaudinčiau jau 37sav
personalinissaule666 parašė:
tai kad mazai liko dar savaitė ir bus 37 o nuo 37 skaitosi normalu jau pilnai išnešiotas leliukasir nieko jaigu pagimdai anksčiau pora sav
nors žinoma gal i…
Cia einamoji savaite rasoma, realiai man db 35 sav ir 3d. Mane pagulde lygiai 35sav buvo tai vis dar nepaleidzia, nes stebi kad lelyte nepabegtu. Realiai sake jei gimtu tai inkubatoriuje palaikys ir tiek. Nebedaug iki 37 sav ir tebeliko manau islauksiu
casada parašė:
Cia einamoji savaite rasoma, realiai man db 35 sav ir 3d. Mane pagulde lygiai 35sav buvo tai vis dar nepaleidzia, nes stebi kad lelyte nepabegtu. Realiai sake jei g…
žinau jau su 2neštumu čia skaičiuojiuosi
aš ir turėjau omenyje dar savaitėlė kita ir viskas kad nebedaug liko
man 24sav buvo priešlaikinis prasidėjas bet sustabdė ir vistiek gale skatint net reikėjo nors ir man liepė gulėt saugotis o atsidarymas gal buvo 1,5cm ir vistiek nieko..
įdomiai gavosi
personalinissaule666 parašė:
žinau jau su 2neštumu čia skaičiuojiuosiaš ir turėjau omenyje dar savaitėlė kita ir viskas kad nebedaug liko
man 24sav buvo priešlaikinis prasidėjas bet sust…
Cia jau neimanoma numatyt kada tu leliuku gimtadieniai ispuls
tai jie nori anksciau pasirodyt tai apsigalvoja ir nebesirodo
resevi parašė:
Na va, suzinojau savo tyrimu rezultatus...kazkoks rodyklis truputi virs normos, bet pridure, kad nesciosioms tai gali buti ir norma...reikia gert bent po 2,5l.vande…
o kas tau?
Virtualnaja parašė:
supratauna taip jau ir neliko gi nedaug
as tai ziauriai daug vaikstau , mano toks visur jam rekia eiti, tai mes per diena 5-6 km nueinam. Bet siaip man ir pa…
labai šaunu
Mano panelė irgi mėgsta dideles teritorijas apžiūrėti - kvartalais varo... Gerai tas, kad su manim vežime važiuoja (pvz su tėčiu - ne
pėsčiom arba kai pavargsta, prašo, kad neštų
Tai kai ir eidavom, vienam kieme pabūnam, tada nuvažiuojam į kitą. Panelė tai pasėdi, o mamytei daug nueiti reikia.. Bet kol kitų darbelių nedariau namie, buvo ok, dabar sunkiau. Tai sakau, kad kai jau viską baigsiu, vėl bus lengviau ir keliausim nuo ryto
Serveria parašė:
O kokius mamos ciulptukus duosite jei duosite ajsku, nes turiu 3 rusiu skirtingus ir nezinau kurie geriau![]()
jeigu visgi tektų tai avent jie man su pirmu pasiteisino dantukai tiesus geri buvom pas privat odontologą viskas gerai sąkandis gera o naudojom iki 1,2metukų ir pats atsisakė
Serveria parašė:
O kokius mamos ciulptukus duosite jei duosite ajsku, nes turiu 3 rusiu skirtingus ir nezinau kurie geriau![]()
as turiu du , jie avent, viena gavau dovanu, kai pirkau buteliuku komplekta, kita gavau dovanu jau gimdymo namuose. Nei vieno nei kito neeme, tai dabar tuos pacius pasidejau, bet visai apsidziaugciau , kad ir si karta nereiketu
casada parašė:
Cia jau neimanoma numatyt kada tu leliuku gimtadieniai ispulstai jie nori anksciau pasirodyt tai apsigalvoja ir nebesirodo
![]()
tai jau tikrai
Restra parašė:
O kaip jums su vandens gerimu? Man kai "nelinda" jis, tai piluosi i 0,5 litro buteliukus ir tada lengviau isgeriuviskas bus ok, gersit vandenuka ir stos viskas …
Ir man nelinda...net anksciau, jeigu isgerdavau pvz.1,5-2l vandens (arbatos, kavos neiskaiciuojant), tai tindavau...Su sveikata jokiu problemu tikrai nebuvo, tiesiog toks organizmas...Tai dabar galvoju, kad jeigu gersiu po 2,5l. vandens, tai gi istinsiu visa...
Na, kaip bebutu, vyras pasake, kad palauksim pora dienu ir vaziuosim pakartot tyrima
Atsibodau jam turbut besikasidama, tai delnus, tai kojas (jas i vyra kasiausi arba jo prasiau - pakasyk...
)...Jau i savo delnus ziureti negaliu, ir parodyt kam geda
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai