emilijasel parašė:
Aha
Maniskis kleckas lieknas, tik 7,9 kg ir 71 cm
sijute parašė:
As irgi dziaugiuosi mokymu rezultatais
O kaip jusu leliukas pietu dabar miega?
Na maniskis i buna kartais pietuku numiega 1,5-2 val, bet ne kiekviena diena taip
kambalebaba parašė:
merginos mano mazylis siandiena lovyteje pats atsisedo!!!!
ir nedaug truksta kad atsistotu!!!! pagavo technika!!!!
:…
O mano jau seniai pradejo atsistoti, kazkur nuo 6 men, dar pasedeti nesugebejo, o jau lovytej stovejo
emilijasel parašė:
As tai.nesuprantu irgi.kai vaikus mustruoja sedet stovet eit begt .... kai nores patys ismoks viska.. ma j o mama vis sako dek vaika i aikstyne kad greiciau vaiksc…
Va va, maniskis ir pats dar neatsiseda, bet jau pats sugeba pasilaikydamas kur jam geriau atsistot. Mana cia ju paciu reikalas kas ir kada, spicialiai nesodinam, ateis laikas ir sedes, lygiai taip pat kaip ir ismoko atsistot.
Cactusas parašė:
Pasirodo tridiene karstine galima sirgti net du kartus. Trecia para temperatura nukrito ir maze visa isbere. O tridiene buvome persirge pries menesi.
Mes 4 men sirgom tridiene, temp buvo 38,3 ir kas 8 val taip.
Ingridutia parašė:
Klausimas mamytes, kurios maitinančios MP, jei mamyte suserga ir turi temp., ar galima vaikui toliau maitinti neužkrės vaikui? Ačiū.
Man daktare sake, jei temp mazesne kaip 39 galima maitint
paula073 parašė:
sveikos kuriu leliukai miega savo lovyteje prie jusu lovos pristumiate ar ne? ir keliais aukstais nusileidzia dugnas pas jus koki dabar naudojate>?;]
Maniskis ir savo lovoj miega. Pas mus 3 padetys yra, tai antroj miega, nes sugeba atsistot, o pirma padetis tokia kad iskristi gali atsistojes.
Cactusas parašė:
Laba dienele, kiek svorio normalu priaugti per 7 men?
Mes priaugom 1,300 g, bet ir tai esam lieknu sarase