BRASKYTTT1 parašė:
o jums neskauda pilvo kai bunat susilenkus? as tai ilgai negaliu paraveti ir buti susilenkus...
Jau esu atostogose, tai visus darbus daro vyras
BRASKYTTT1 parašė:
o jums neskauda pilvo kai bunat susilenkus? as tai ilgai negaliu paraveti ir buti susilenkus...
Jau esu atostogose, tai visus darbus daro vyras
Doli262 parašė:
Sveikos, kas liečia vežimėlius, tai nusprendžiau pirkti tik lopšį žiemai ;), man nelabai patinka, kai užsideda ta sportinė dalis, jeigu perki visą 3 dalių;) ,nes pa…
As irgi ziurejau i vezima kad butu didelis lopsys, su pirma dukryte turejom lietuviskos firmos partner vezima, naudojau lopsy, o veliau nusipirkau sportini chicco vezima ir buvau labai patenkinta
Prisilietus_isnykstanti parašė:
Kad deja ne i valstybineLankausi privaciai
Mano ginius sake, kad turetu uztekti kraujo, o seimos gydytoja liepe gert gliukoze nors tu ka. Bandziau gincytis -…
Keista as kaiptik sendien dariausi privalomus su tuo lapu ten neiradytas gliukozes toleravimo tik gliukozes o kadangi ji oas mane norma man jios nereike gert tikrai keista....
Džiugii parašė:
Keista as kaiptik sendien dariausi privalomus su tuo lapu ten neiradytas gliukozes toleravimo tik gliukozes o kadangi ji oas mane norma man jios nereike gert tikrai…
As irgi labai nustebau, kai man liepe ji atlikti. Nu bet negi man su gydytojais gincytis
Cia matyt kazkokia naujove, nes pries 4 metus man tokio dalyko nei dare, nei ruosesi daryti
diana20 parašė:
Sveikis mum terminas spalio 30 bet tada tikriausiai dar negimdysiu nes pagal echo lapkricio 3 ar priimsit i gretas ?![]()
Prašom, prašom ;)
,Prisilietus_isnykstanti parašė:
As irgi labai nustebau, kai man liepe ji atlikti. Nu bet negi man su gydytojais gincytisCia matyt kazkokia naujove, nes pries 4 metus man tokio dalyko nei dare,…
Marycious parašė:
ta vienkartinė, kurį gimus vaikeliui - tai jinai visiem priklauso, ir dirbantiem pagal patentą, įmonėj ir t.t. ir nedirbantiem![]()
Tai net jei gauni sodroj dekreto ismoka,bet priklauso ir 481e? Geras,kazkaip per daug gerai cia
23 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai