Mum 7 men...sedi vos keliad sekunded viena...peadejo tik apsiverst kai nori pati ant pilvo...atsiverst nemoka rekia
subine kiloja gal ruosias ropojimui....seip juda kruta sako tete spygauja ir visaip kaipn.
.
kiek skaitau visu vaikai jau koses pilnai valgo...mes nieko nieko neiduodam apart misinuko,kurio irgi nedaug tesuvalgo.... nei darzoviu,nei kruopu,nei vaisiu.ir su sauksteliu ir su pirstu bandem.niekaip.nieko nenori. dare kraujo tyrima -geras.bet mus jau i bankrota su misinuku pirkimu nuvarys.bent karta pavalgytu... gydytojai sako NA VISTIEK PRADES JUK KAZKADA VALGYT. man jau tiek neramu.taisau kasdien.ir vis atsisako.riecias atgal,verkia.sauksto neikisi
solna parašė:
Mes dabar irgi to pieno mazai geriam:ryte 90 ;vakare 100, nakti 120.Valgom 3-kart koses:darzoviu,grudine,darzoviu-vaisiu ir i tarpus geriam vandenuka.Maisto mano sk…
Pas mus irgi sunki situacija su maitinimu nuo 3men. Visur priezasciu ieskojom,nieks nieko nenustate. Nevalgydavo 3-5men vaikas kad ir 5val vis tiek MP neimdavo,rekdavo prie papo. Arba patraukdavo kelias minutes ir viskas. Taip pat su soske zaisdavau,mieganciam kisdavau,PM siuliau ivairius,MP nusitraukinejau kisau,buteliukus keiciau,ju soskes,svirkstu ir taurele maitinau. Niekas neisprende problemos. Svoris ir dabar sunkiai auga,nors primaitinu nuo 5,5men ir valgo 3koses. Dabar pasiekeme kad po 100ml koses per karta suvalgo ir ryte vakare patraukia MP. Nors per tuos nevalgymus jo labai sumazejo. Kitakart pasiseka snaudzianciam/apsnudusiam po MP, PM ikisti.
Sponja04 parašė:
Ar jusu vaikuciai nakty verciasi ant pilvuko? Jei verciasi ar atsivercia patys, ar jus atverciat? Mano siandien kelis kartus ant sono miegojo, po lovyte apsisukinej…
Vartosi ant pilvo miegodamas ir taip daznai nubunda issihandes,nors ant nugaros atsiversti moka. Nakciai stengiuosi atversti ant nugaros ar sono. Kazkaip paciai ramiau
Mum su darzovienem ir nevisada valgo noriai. Labai neverciu, kad sauksto nebijotu. Labai moliugas patinka. As pati kai valgau vaikas daznai ant ranku buna ir mato, gal tai taip pat skatina valgyma.
o vakar braske kramtuke daviau, taip skaniai suvalge, net sunku kramtuka buvo paimt
Rolandela parašė:
Oho ankstyvos ,bet kad sedet nera gerai 5men del gimdos![]()
Na matot ne aš mažyle sodinau o ji pati gulėdama atsisėdo. Aš vis paguldydavau ją o kaip ji pati vertės aš nesikišau.
_Knopke_ parašė:
Kokiais vaisiais ar uogom gardinat grudines koses? I ryziu kose dedu banano. O i grikiu ka? Pati tai su sviestu valgau, o koks vaisius tiktu nezinau![]()
As obuoliuko dedu.
Sponja04 parašė:
As ryt pradesiu primaitinima grudinemis kosemis. Pirkau be pieno, be cukraus, be uogu.Na tokias naturalias. Planuoju duoti be uogu ar vaisiu. Noriu pripratint prie …
Na tai tikiuosi valgys jums be nieko
nes maniske jei kosele be nieko net purtydavosi
tai i grudines visas dedu banano ir dar kokiu vaisiumi pagardinu
oboli paragavus purtosi
25 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai