giedruska178 parašė:
Kaip reikėtų ,ją gydit ....
Seip reiktu kad daktare patvirtintu kad tai pienlige, gali israsyt zvakuciu, bet mergaites cia kiek skaiciausi ir pacios gydosi kas su sodos tirpalu plaunasi as pvz su arbatmedziu aliejum pasitepu
giedruska178 parašė:
Kaip reikėtų ,ją gydit ....
Seip reiktu kad daktare patvirtintu kad tai pienlige, gali israsyt zvakuciu, bet mergaites cia kiek skaiciausi ir pacios gydosi kas su sodos tirpalu plaunasi as pvz su arbatmedziu aliejum pasitepu
SandraVilius parašė:
Labaar yra tokių, kurios namuose vonios neturi, tik dušą? Ką žadate daryti dėl vonelės leliukui?
![]()
Sveika pas mus dusas, pirksim vonele
remeikiukai123 parašė:
Sveikos mamytėsnoriu papasakoti savo istoriją
Dabar nuotaikos puikios, tačiau prieš porą dienų buvo labai baisu.. Šeštadienio naktį pabudau tiesiog į tualetą…
Svarbiausia dabar viskas gerai! Sakykit, o koks jusu gyvenimo budas? Gal darbas sunkus, daug stovit ir pan? Gal siaip pavargdavot?
Man irgi galva paskausta ipusejus dienai,bet isgeriu silpnos kavos ir kazkaip praeina.
Bet va man kazkas keisto nakti vyksta,pabundu is miegu,nes i tuoleta noriu,pusle, jauciu,kad pilna,nueinu,o ten niekas nebega,reikia pasedet kelias sekundes tada pradeda varvet (sorry,kad as cia taip smulkiai) tokio keisto dalyko su pirmu nebuvo,na buvo,bet tik viena diena ir daugiau kazkaip nepasikartojo,o dabar visa sav ir tik nakti,matyt kai per ilgai slapimas susilaiko. Nesuprantu,kaip to isvengt,bijau,kad gali kokia infekcija del to atsirast
Diri parašė:
Tai vat aš ir jau vienu dydžiu didesne perku tikriausiai greit reiks dar vienu dydžiu didesne pirkt![]()
![]()
Su pirmagimiu išsiverčiau be jos bet buvo sunku maitint ten nusiiminėt ir pwn tj su šiuo pirksiu mes tik atsisegi vienoj vietoj ir viskas
AlinaAli parašė:
Tikekimes kad nieko blogo...![]()
Tiesiog gimda tempiasi ir būna tokie skausmai o jeigu neramu galit gines paklaust
piene32 parašė:
Man irgi galva paskausta ipusejus dienai,bet isgeriu silpnos kavos ir kazkaip praeina.
Man kazkaip irgi butent nakti sunku su tais dalykais, man ne pradėti, o pabaigti iki galo sunku, atrodo lieka
ir nakti nubundu is to jausmo, kad tuoj pusle plys... Skauda net... Kazkaip irgi buvau sunerimusi...
Rita01 parašė:
Na jau tokia nesamone pasake..... Jei Jus rizikos amziuje butinai pasidarykite si tyrima...
25 metai nėra rizikingas amžius... ar aš klystu?
akwarele parašė:
25 metai nėra rizikingas amžius... ar aš klystu?![]()
Rizikingas amžius nuo 35
Didelės rizikos nėštumas laikomas esant bet kuriam iš šių faktorių:
1. NEPALANKI NĖŠČIOSIOS ANAMNEZĖ:
- po 2- jų ir daugiau cezario pjūvio operacijų;
- gimdos operacijos;
- tromboembolinės komplikacijos;
- buvusi perinatalinė mirtis – t.y. gimę negyvi arba žuvę gimdymo metu naujagimiai;
- Rh neigiamos nėščiosios , kurių naujagimiams išsivystė Rh konfliktas;
- gimdžiusios naujagimius su centrinės nervų sistemos ar kitais vystymosi sutrikimais.
2. NEPALANKIOS NĖŠČIOSIOS BŪKLĖS:
- vyresnio amžiaus pirmakartės > 35 metų;
- jaunesnės nei 18 metų pirmakartės;
- gimdančios penktą ir daugiau kartų;
- esant Rh sensibilizacijai;
- pastojusios po dirbtinio apvaisinimo.
3. NĖŠTUMO PATOLOGIJA – kai yra:
- daugiavaisis nėštumas;
- kraujavimas nėštumo metu ( esant placentos pirmeigai ir kt.);
- hipertenzinės nėščiosios būklės ( padidintas kraujo spaudimas);
- per didelis vaisiaus vandenų kiekis ( polihydramnionas);
- per mažas vaisiaus vandenų kiekis ( oligohydramnionas);
- netaisyklingos vaisiaus padėtys, nustatytos nuo 36 nėštumo savaitės.
4. VAISIAUS PATOLOGIJA:
- nepakankamas vaisiaus augimas;
- vaisiaus vystymosi sutrikimai;
- vaisiaus vandenė.
5. NĖŠČIOSIOS LIGOS:
- onkologinės ligos;
- bet kuri liga, komplikuojanti nėštumo eigą.
4 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai