Rebek4 parašė:
As siandien prisipirkau Organic finger food, kaip kukuruzai morku skonio ir dar kazkokie. Pagal sudeti visai nieko dar![]()
O taip
Rebek4 parašė:
As siandien prisipirkau Organic finger food, kaip kukuruzai morku skonio ir dar kazkokie. Pagal sudeti visai nieko dar![]()
O taip
Rebek4 parašė:
Ji isvis kada pranyks??![]()
Po truputį pranyks. Tik laiko reik
Rebek4 parašė:
ir as dar dryzuota
O ar yra mamyciu, kuriu vaikuciai karts nuo karto tranko galvyte i zeme/kedes atlosa/sukioja galvyte, kai yra pavarges? Mano berniukas nuo pat gimimo, kai tik buna labai pavarges, nori miegucio, tai kaip duos su galva, kiek kartu jau buvau su praskelta lupa
as skaiciau, kad iki treju metuku cia normalus reiskinys. Aisku, tai nesikartoja nuolatos, bet bent kas antra diena pastebiu toki dalyka. O labiausiai, kas man nepatika, pamato save veidrodyje ir dauzo galva i ta veidrodi. Tai darydamas sypsosi. Nu kazkoks keistas reiskinys
dom. parašė:
O ar yra mamyciu, kuriu vaikuciai karts nuo karto tranko galvyte i zeme/kedes atlosa/sukioja galvyte, kai yra pavarges? Mano berniukas nuo pat gimimo, kai tik buna …
Daro kartais, nekreipiu demesio tik saugoju galvyte
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai