Lyriukas parašė:
Taipo tau?
![]()
Irgi pirmas. Nedaug skiriames, tik 5 sav
o gali gimti labai panasiu laiku. Vienos pernesioja, kitos nedanesioja ir gali but vienodai
Lyriukas parašė:
Taipo tau?
![]()
Irgi pirmas. Nedaug skiriames, tik 5 sav
o gali gimti labai panasiu laiku. Vienos pernesioja, kitos nedanesioja ir gali but vienodai
yyzzyy parašė:
Irgi pirmas. Nedaug skiriames, tik 5 savo gali gimti labai panasiu laiku. Vienos pernesioja, kitos nedanesioja ir gali but vienodai
![]()
Na man kiekviena savaitė yra daug, todėl taip ir sakau
o kaip jautiesi?
kasvaizde parašė:
Laba, turesiu pirma vaikuti, kaunas, dainava. ;)
labas labas, bent kazkas ir is mano rajono
matau irgi dar nedaug savaiteliu, ar jau buvai pasgine?
Lyriukas parašė:
Na man kiekviena savaitė yra daug, todėl taip ir sakauo kaip jautiesi?
![]()
Man tai labai greitai bega laikas. Atrodo katik suzinojau kad laukiuosi. Jauciuosi tai puikiai. Tu kaip? Pykino pradzioje?
yyzzyy parašė:
Man tai labai greitai bega laikas. Atrodo katik suzinojau kad laukiuosi. Jauciuosi tai puikiai. Tu kaip? Pykino pradzioje?
Aš galvoju, kad pakankamai gerai, nes dar nei karto neteko draugauti su ponu tualetu :D. Bet užeina silpnumai tokie, daugiau skrandis lyg nedirba, toks negerumas, ir mieguistumas, nors tikrai nesu iš tų, kad daug miego reikėtų
bet viskas pakenčiama
Lyriukas parašė:
Aš galvoju, kad pakankamai gerai, nes dar nei karto neteko draugauti su ponu tualetu :D. Bet užeina silpnumai tokie, daugiau skrandis lyg nedirba, toks negerumas, i…
Mane kai pykindavo tai prisiversdavau nors kasneli ko nors suvalgyt. Praeidavo pykinimas. O nuo silpnumo visada turiu su savim vandens
ir stengiuosi nebuti patalpose kuriose yra karsta ir mazai oro.
madidami parašė:
labas labas, bent kazkas ir is mano rajono![]()
matau irgi dar nedaug savaiteliu, ar jau buvai pasgine?
Siandien radau laisva vieta, tai vakare keliausiu paziuresiu ar ka matys jau ;)))
yyzzyy parašė:
Mane kai pykindavo tai prisiversdavau nors kasneli ko nors suvalgyt. Praeidavo pykinimas. O nuo silpnumo visada turiu su savim vandensir stengiuosi nebuti patal…
Toks dalykas kaip vandens buteliukas pas mane visada rankinėje, ir šiaip per dieną nemažai jo išgeriu
9 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai