Kristina1988 parašė:
alergija pasireiškia vemimu??pirma karta girdžiu.kuo tik nebuna.o kam alergija?
Kai kuriais atvėjais gali. Pvz mano dičkis taip labai alergiškas kiaušiniams kad suvalgęs jau po 5min vemia fontanais..
Kristina1988 parašė:
Kai kuriais atvėjais gali. Pvz mano dičkis taip labai alergiškas kiaušiniams kad suvalgęs jau po 5min vemia fontanais..
Kristina1988 parašė:
Buvo daugiau, dabar liko tik kiausinis. Nuo vieno putpeles kiausinio blynuose atsidurem priemime.
Niuni parašė:
Ir mano mergai nuo kiausinio. Uztenka, kad imaisytas buna. Paskutini karta tyrimai neberode, bet siuo gyvenimo periodu, bijau ir bandyt, ismokom gyvent be jo 😊
Ieva.tu.ka parašė:
Buvo daugiau, dabar liko tik kiausinis. Nuo vieno putpeles kiausinio blynuose atsidurem priemime.
Na jei tik kiaušinis tai ne taip ir blogai, mano vaikas nei pieno ir jo produktų negali, baltų miltų negali, kiaušinio, saldumynus taip pat turiu žiūrėti nes jei per daug cukraus jau kasosi. Druskos ir pipirų kuo mažiau, kartais jau nededu jokių prieskonių tik kartais cinamono į košę, nuo medaus taip pat alergija, nelabai gali vynuogių ir pomidorų, žemės riešutų. Tikras vargas sugalvoti ką gaminti valgyti. Jei jis mėsos nevalgytų tai tikrai galėčiau sakyti kad vaikas veganas.
Niuni parašė:
Na jei tik kiaušinis tai ne taip ir blogai, mano vaikas nei pieno ir jo produktų negali, baltų miltų negali, kiaušinio, saldumynus taip pat turiu žiūrėti nes jei pe…
Tikiuosi ir jusiskis isaugs, nes mano mergina beveik viska isaugo, nors negalejo beveik visu kruopu, kaikuriu darzoviu, pieno. Zodziu, viskas imanoma ☺️
Ieva.tu.ka parašė:
Tikiuosi ir jusiskis isaugs, nes mano mergina beveik viska isaugo, nors negalejo beveik visu kruopu, kaikuriu darzoviu, pieno. Zodziu, viskas imanoma ☺️
Na bus matyti. Bet žiūrint į anytą ir savo vyrą kurie dar vis kai kam alergiški kartais to tikrai jau nesitikiu
Ieva.tu.ka parašė:
Sveikinimai didziausi su nauju broliuku!! 😍😍😍 Aukit stiprus ir draugaukit 💐💐💐
lauliute parašė:
Sveikinimai didziausi su nauju broliuku!! 😍😍😍 Aukit stiprus ir draugaukit 💐💐💐
Aciu! Gime laaaabai didelis brolis 😀 siaip viskas kolkas gana neblogai, nors pavydo aisku yra. Situacija gereja su laiku?
Ieva.tu.ka parašė:
Aciu! Gime laaaabai didelis brolis 😀 siaip viskas kolkas gana neblogai, nors pavydo aisku yra. Situacija gereja su laiku?
Pablogeja, o po to pagereja
nors taip, kad visai pavydo ir tevu tikrinimo nebutu, tai, matyt, nebus taip niekada
saulelyte parašė:
Pablogeja, o po to pagerejanors taip, kad visai pavydo ir tevu tikrinimo nebutu, tai, matyt, nebus taip niekada
![]()
Cha, mūsų su broliais vis dar mėgstamiausias klausimas mamai, kurį ji labiausiai myli
Toks niekaip nepasenstantis šeimos juokas
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai