gintare.ro parašė:
Bus, bus, nes jis ir kituose forumo temose "žymisi"![]()
Jaučiu dedam ignorą![]()
tikrai taip
gintare.ro parašė:
Jaučiu dedam ignorą![]()
tikrai taip
Na manau visi zmones i forumus raso tam tikra prasme is neturejimo ka veikt
Juk ir sveikatos problemas isspresti, ir visokias kitokias galima tiesiog pasiguglinus ar pakalbejus su kazkuo. Trolinimas tiesiog kitas sito levelis, nes tam reikia jau labai neturet ka veikti
gintare.ro parašė:
Jaučiu dedam ignorą![]()
Na, velnias žino, gal į trolį truputį ir panašus
Nebegadinsiu Jums dienos, einu dirbt, sveikatos ir taikos visom. Sekmės
Aljana parašė:
Kazkuria prasme su jumis sutinku, bet cia turbut vienintelis forumas,kur jeigu vienai skauda,turi skaudeti ir tau, geriau nerasyt,kad tau viskas super. teigiamu dal…
O va aš papasakosiu - sėdžiu kirpykloj sau kaip tūzas ir tai be galo smagu - vėl galėsiu į save pažiūrėti.
minusas - čia atradau didelių veidrodžių ir toobulą apšvietimą - pamačiau koks nerangus dramblys esu..
Tai va - visos dabar pykit, kad gražinuosi ir jauskitės dramliukais, nes aš taip jaučiuosi
Ka?!! Nebūsit solidarios??
Aljana parašė:
Kaip drekinat ora namuose,merginos? Atrodo nelaikom kambariuose aukstos temperaturos, bet visi galai sausejo,nosis,burna,lupos![]()
Aš tiesiog labai dažnai vedinu namus, nes man aaaamžiais oro trūksta ir sausa nosis, lūpos, kaip rašai
Namie kaip minimum visur mikroventiliacija, o jei ne minusas naktį, tai net kaip vasarą lango viršų nakčiai miegamajame atsidadom (aišku, miegam kaip šeškai tada jau po stora antklode, bet bent kvėpuot galiu ir lūpos netrukinėja)
Nes kitaip net kraujuot nosis pradeda kartais, kai sutrukinrja kraujagyslės nuo sauso oro.
Šiaip dar yra tos nesąmonės (moliniai kaip vazos) kur ant radiatorių pasikabini su vandeniu ir ala garuoja, drėkina orą, bet aš realiai nuo jų naudos nepajutau.
gintare.ro parašė:
O va aš papasakosiu - sėdžiu kirpykloj sau kaip tūzas ir tai be galo smagu - vėl galėsiu į save pažiūrėti.
-simute- parašė:
![]()
-simute- kaip suprantu, būsit solidari drambliukė?
dramblione parašė:
Aš tiesiog labai dažnai vedinu namus, nes man aaaamžiais oro trūksta ir sausa nosis, lūpos, kaip rašai![]()
Mano vyras toki miegamajam padejo su vandeniu,tas pats s...
o kazi ar veikia tie oro drekintuvai kur pirkt buna. Daug kas perka vaikuciui gimus, bet ar jie veiksmingi
gintare.ro parašė:
Aš, Gintare, save begemotu vadinu, tai leisiu drambliuku tau pabūti
Pas mane apšvietimas vonioj ir koridoriuj irgi neblogas + veidrodis kaip tik, kad begemotas tilptų jame, tai šian atsikėlus apžiūrėjau save po dušo, ir nebyliai susimąsčiau.. Nu ir kada aš spėjau į tą begemotuką pavirst?
Pilvas gražiai pūpso, bet kas prašė begemoto sexy back'o į komplektą?
Aljana parašė:
Mano vyras toki miegamajam padejo su vandeniu,tas pats s...o kazi ar veikia tie oro drekintuvai kur pirkt buna. Daug kas perka vaikuciui gimus, bet ar jie veiks…
Veikia, yra kur nusistatyti gali kokios dregmes nori namie...Draugai isigijo, kai vaikucio laukes, dabar jau du turi tai patenkinti labai
O mes cia pajuryje su kita problema kovojam, ka daryti,kad butu maziau dregmes
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai