lijana.m parašė:
Nezinau kiek ten pasigamina, bet maniske praktiskai vien mp gyva 😀. Nors paziurejus i krutine neatrodo, kad ten daug to pieno butu☺️
Pas mus panasiai 😊 ir diena ir nakti pienuko nori, panasu kad jo netruksta
lijana.m parašė:
Nezinau kiek ten pasigamina, bet maniske praktiskai vien mp gyva 😀. Nors paziurejus i krutine neatrodo, kad ten daug to pieno butu☺️
Pas mus panasiai 😊 ir diena ir nakti pienuko nori, panasu kad jo netruksta
Dieninį nutraukiau, būna kad zyze prieš miegą bet baige iprast,bet va prieš miegą tai jau būtinai turiu duot kitaip namą sukeltų,ir naktį reke kol gauna,bet jau norėčiau nutraukti tik nz kaip tai padaryt be stresų,panele maitinau 2.5 metu pervargau,issekau kad bet koks virusas infekcija kibo,DB ir jsuciuosi pavargus plaukai baige nuslinkt,geriau nesenai vitaminus ir nk,bet ir bijau būt tą bloga mama kuri spec nutraukia. Papasakokit kaip nujunkinot?
Naturia parašė:
Dieninį nutraukiau, būna kad zyze prieš miegą bet baige iprast,bet va prieš miegą tai jau būtinai turiu duot kitaip namą sukeltų,ir naktį reke kol gauna,bet jau nor…
Manau, kiekvienam vakui veikia skirtingos nujunkymo strategijos. Jei vaikas nepasirenges nustoti valgyt mp, tai nujunkant bet kokiu metodu bus streso. Turite pati buti tvirtai apsisprendusi :).
Naturia parašė:
Dieninį nutraukiau, būna kad zyze prieš miegą bet baige iprast,bet va prieš miegą tai jau būtinai turiu duot kitaip namą sukeltų,ir naktį reke kol gauna,bet jau nor…
As maitinau iki 1gimtadienio. Mazinau palaipsniui,diena vis reciau duodavau, kol liko tik naktiniai maitinimai ir pries nakti. Galiausiai pries nakti nebedaviau ir kokias 2 sav neduodama vidury nakties kisdavau buteliuka su pienu. Po 2 sav nebereikejo buteliuko,nes pradejo ismiegot visa nakti. Taip ir baigiau maitinti 😊 pienas pats palaipsniui mazejo ir galiausiai dingo. Vaikas nelabai suprato, nes nebuvo staigus nutraukimas
Ggda parašė:
Sakyk kokia ugios yra jusu vaikiukai ypac aktualu mergaites?;) mes metu 1men buvom 77cm,tai aplinkiniai sako kad esam labai mazos.o kaip jus?;)
Mano metukų buvo 72cm. Ir 8kg. Dabar laukiam vizito liepos vidury, labai įdomu, kiek užaugo:). Rūbai kolkas visi dar tinka jau nžn net kiek laiko juos nešiojam, gal nuo 9mėn kokių😂. Bet gerai - išlaidų mažiau😉.
O kaip jūsų, mamos, svoriai? Aš lyg buvau grįžus prie savojo iki nėštuminio, bet reikėjo pasistengti. O dabar va nesistengiant turiu +5kg:(. Po antro nėštumo irgi jie buvo prikibę😠. Tai kai yra ūpo, tai nukratau juos, bet labai greit grįžta ir stovi. Kažin, čia jau reik susitaikyt gal, kad taip turi būt jie.. vistik metai ir nėštumai savo daro:/
Snieshka parašė:
O kaip jūsų, mamos, svoriai? Aš lyg buvau grįžus prie savojo iki nėštuminio, bet reikėjo pasistengti. O dabar va nesistengiant turiu +5kg:(. Po antro nėštumo irgi j…
Aš +8 kg. Bet ne tik nesistengiu jų atsikratyti, bet kasdien daug saldumynų suvalgau. Manau, kad kai norėsiu juos numesti, atsisakysiu sadumynų ir to pakaks,kad grįžtų buvęs svoris
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai