aksk parašė:
O man va apie vandeni nieko nesakenors vyras sako vandens daugiau gerk bet va gydytoja nieko neuzsimine
tai gimdymas anksciau tai turit omeny skati…
Skatinimas ?
aksk parašė:
O man va apie vandeni nieko nesakenors vyras sako vandens daugiau gerk bet va gydytoja nieko neuzsimine
Skatinimas ?
aksk parašė:
man su pirmaja dukryte irgi rado, kad mazai vandenu yra, bet tikrai sake nepriklauso nuo isgeriamo vandens kiekio, net juoktis midwife pradejo, kai paklausiau, nes drauge irgi patare daugiau vandens gerti
Man kaip buvo tik sav tai įtarė kad mažai vandenų. Davė siuntimą į Santariškes. Taip išsigandau kad vaikeliui nebūtų kas blogai. Tiek prisiskaičiau internete, net verkiau. Vyras sako vandens daugiau gerk, nes tikrai jo negerdavau. Nežinau kiek pasiteisino, bet po sav nuvažiavus pasitikrinti viskas buvo normoj. Per tą sav ir pilvas padidėjo, nes prieš tai jo net nesimatė.
Nežinau ar čia nuo vandens ar savaime viskas susitvarkė.
Gal kuri kenčia nugaros skausmus ? Kaip tvarkotės su jais ? Nes man baisiai skauda ,tik kad ne apačia o viršu. Buvau turėjusi trauma prieš 4 metus ,sakiau tai ginei liepė pas šeimos daktare nueit ,o ta skėsčiojo rankomis jog šviest negalima nugaros ,o iš akių nepasakis kas man ,taip ir paliko po gimdymo tik eit žiūrėtis , tepaliukais liepė tept. Bet ne tas koks skausmas ,užeina ir per krūtine suima ,sunku darosi kvepuot . o gi dėl tokių skaumų greitosios nekviesi.. Lenka kentėt
Žiiviillė parašė:
Man kaip buvo tik sav tai įtarė kad mažai vandenų. Davė siuntimą į Santariškes. Taip išsigandau kad vaikeliui nebūtų kas blogai. Tiek prisiskaičiau internete, net …
Tai as irgi bandysiu sia savaite gert daug vandens nes lyg ir geriu bet gal mazokai tai bandysim padidint vandeni gal ir man pasitaisys kita penktadieni vel sake atvaziuot skana padarys
prieblan parašė:
Gal kuri kenčia nugaros skausmus ? Kaip tvarkotės su jais ? Nes man baisiai skauda ,tik kad ne apačia o viršu. Buvau turėjusi trauma prieš 4 metus ,sakiau tai ginei…
Aš visą nėštumą kankinuosi. Turiu problemų su stuburu, bet nieko nedarau. Buvau ir pas gydytojus, bet kol laukiuosi tai negaliu jokių stipresnių tepaliukų naudot. Nenoriu pakenkti vaikui tai jau pakentėsiu. Jau atradau patogią gulėjimo pozą, kai suima, tai paguliu ir praeina. Gydytojas patarė diržą nusipirkti, bet labai daug nevaikštau tai nepirkau. Šiaip mankštos turėtų pagelbėti.
prieblan parašė:
Gal kuri kenčia nugaros skausmus ? Kaip tvarkotės su jais ? Nes man baisiai skauda ,tik kad ne apačia o viršu. Buvau turėjusi trauma prieš 4 metus ,sakiau tai ginei…
Kenciu ir as, jau nuo kokio 4men... kartais toks skausmas, kad net silpna darosi.. darbe sukastais dantim sededavau.. gydytojai sake teks iskenteti iki kol pagimdysiu.. tai taip ir gyvenu ;)
Žiiviillė parašė:
Aš visą nėštumą kankinuosi. Turiu problemų su stuburu, bet nieko nedarau. Buvau ir pas gydytojus, bet kol laukiuosi tai negaliu jokių stipresnių tepaliukų naudot. N…
Baltas pavydas ,kad patogia pozicija radot
aš pati bandžiau rast ja ,tačiau kaip begulėčiau tai su skausmais kol užmiegu.. Baisu ir darosi pagalvojus kiek dar liko kentėt ir jei tokie skausmai vargina ,kas per ta laukta diena bus.. O bandėt masažus? Kiek pagelbėja?
prieblan parašė:
Baltas pavydas ,kad patogia pozicija radotaš pati bandžiau rast ja ,tačiau kaip begulėčiau tai su skausmais kol užmiegu.. Baisu ir darosi pagalvojus kiek dar li…
Man skauda krutininej daly, kairej ties sonkauliais. Tai kai guliu annt nugaros ar ant kairio sono tada neskauda. Masaze buvau, pagerejimo nebuvo
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai